Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010’daki iş kazası sonrası mahkeme sonucu ve geriye dönük alacakların hesaplanması..?
2010 iş trafık kazası geçırdım oran 14 aylık bağlandı 2023 aralık ayında sgk mahKemenın Karar tarıhını başlangıç yapmış
gerıye donuk toplu maaş ıçın tekrarmı dava açmam gerekıyor.
bılırKİŞ raporu geldı. karşı taraf ıtıraz ettı sureç nasıl İşlİyecek
Bılır kişi 750bin 124bınde psd duşmuş psd ne oluyor onuda anlamadım işveren kurul ıtırazını yaptı ıstınafada uksek mahkemeyede gıttı aşamaları geçtık hakım son noktayı koydu işveren dıretıyor kazayla alakası yok dıye aradsn 6 sene geçmış bılır kişi raporunu ıtıraz ettığını uyap dan gordum davaya 3 ay var hakım tekrar gonderırmı bılır kişiye dava 8 senedır sürüyor bu paraya faız eklenıyormu.hakım ıtırazı ret edermı.icra işlemınde tekrar ıstınafa gıder dıyenler var.avukat yurt dışında asıstanıda sağlıklı bılgı vermıyor
şirket arabasıyla başka ile göreve gonderıldım.kaza yaptık hakım kusur oranını şoföre %25 verdi işverene %75 bu tazmınatı araç sıgortasımı ödeyecek dıorsun
şoforde garıban neyını alacağım çoluk çocuğu var işveren onu gunduz çalıştirdı gece benle yola gonderdı.bılgı için tşkr.3ay sonra hakıme kaldık.burdan okuduklarım doğruysa ıcra işlemınden sonra ıstınaf ve yarkıtay surecı varmış.01/06/2024itibarıyle yasal faız%24 olmuş.para pul olur%25+kdv avukat alacak avukat başdan kazıklamış benı
yasal faiz çok düşük bu nedenle sizinde dediğiniz gibi para pul olacaktır. Siz direk sigorta üzerinden paranızı alsaydınız hiç uğraşmazdınız. İlk dava açmanız gereken yer bana göre sigorta şirketiydi. Aslında dava açmakta değil. Sonuçta sigota şirketi sigortayı bu gibi durumlarda tazminat ödemek için yapıyor. Dava değil normal bir hasar dosyası açtıracaktınız. Aracı yaptırmak için sigorta şirketinde bir dosya açılır zaten sizin için de bedeni hasar dosyası açılacaktı. Sigorta şirketi paranızı bekletmeden öderdi. Daha sonra alacağını onlar takip ederler siz uğraşmazdınız.
Avukat ile ilgili bir şey demek istemem. Çünkü her olayın detayı farklıdır. Başka bir avukattan da görüş almak yararınıza olacaktır. Sigorta şirketiyle ilgili süreci de mutlaka takip edin
zamanında hiçbırşeyden haberım yoktu işe devam ettım. işden çıkarılınca tazmınat için avukada gıttım o soyledı işyerıne dava açtık
Bılır kişi raporu gelınce araştırmaya başladım avukat 2016 yılında trafıklı iş kazasını 50bın maddı 50bın manevı açtım demış 8 sene önce bende ılgılenmedım
2010 da trafıklı iş kazası geçrdim DAVAYI 2016 Açtım.ATK %13Verdi yargıtayda kesın karar çıktı. mahkeme 2 AY Once bılırkişiden rapor ıstedı.Bılırkişi 2023 Asgarı ucretten Hesaplamış aracın sıgortası kaza tarıhındeki polıceye goremı oder yoksa karar tarıhındeki police uzerındenmi odeme yapar. 2010 da poliçedeYaralamı kaza başına 80bin yazıyor .bılen Arkadaşlar yazabılırm
bir sorum daha olacak maddı ve manevi tazmınat alanlar manevı tazmınatı maddı tazmanatına yakınmı aldılar.Hakim karar verırken Maddı tazmınata goremi belırlıyor .Manevı tazmınatını alanlar maddı tazmınatın % Kaçını almış oldu