Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009'da aldığım sürekli ibareli raporla ehliyet alabilir miyim?

ankılozan1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.. 2009 da Almış oldugum % oran belirten saglık raporumda (Sürekli ), H sınıfı ehliyet alır -özel tertibatlı araç kullanır yazıyor. elimdeki bu sürekli yazan raporla H sınıfı ehliyet almak için sürücü kursuna başvurabilirmiyim ve araç alabilirmiyim? Teşekkürler.

Alamazsınız. 6 aydan eski raporlarla sürücü belgesi vermekte zorluk çıkartır Emniyet. Maksimum 1 yıllık olmalı diye biliyorum

Sürücü kursu raporun geçerli dedigi için yeniden rapor almana gerek yok dedi. Sınavlardan geçsem, Eminiyetteki işlemlerimde sorun çıkartırmı ?

Sürücü kursu parayı almaya bakar. Sonra Emniyet "hooop" dediğinde ise ortadan kaybolur :)

Rapor geçerli olmasa Milli egitimden geçmez dediler ve sende Sınav a giremezsin dedikleri için sürücü kursunun dedikleri mantıklı geldi. İşlemlerim Emniyetten dönecekse zaman kaybetmeden yeni rapor çıkartmak daha iyi. ( Emniyette ehliyet alırken mi yoksa araç alırken mi sorun çıkartırlar onu tam anlayamadım)

Araç için raporun tarihi önemli değil. Emniyet sürücü belgesi için sorun yaratır.

8 aralıkda yazılı sınavım var. sınavı kazanırsam dosyamla emniyete gittigimde otamatik vites araç kullanır yazdırabiliyor muyum yoksa raporda yazan özel tertibatlı arac kullanır mı gecerli olacak ?
otamatik vites arac kullanır yazarsa benim icin daha kullanıslı olacak emniyette böyle bi düzenleme yapmak mümkün müdür ?
otamatik vites kullanır yazarsa arac alırken ötvden faydalanmamda sorun cıkarmı ?( engelliden engelliye satılan 2. el arac almayı düşünüyorum )

cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler.

Raporda ne yazıyorsa, Emniyet ona uyar. Bunun aksi bir ibare ekleyemez.

Çok tesekkürler verdigin bilgiler icin. Ötv den veya 2. el arac (engelliden ) almam da sorun olmaz degilmi?

Özel donanımlı araç raporu ile vergi avatajlı araç a 2. el araç da alabilirsiniz.

Üst Alt