Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 tarihinde aldığım engelli raporumda istihdam işareti yok. Atamada sorun olur mu?

Bende rapor aldığım zaman doktora istihdam ve eğitim kısmı için başvuru yapmıştım. Doktor gerekçesi ile rapora yazdı fakat form doldururken kendim eğitim için diye belirtmedigim için sonuç çıktığında eğitim kısmı boş olarak verildi.ben bunu ozel bi rehabilitasyon merkezine verdiğimde eğitim kısmı boş diye beni almadılar rehabilitasyona. Hastaneye gittiğimde itiraz dilekçesi verip 3 ay sonra başka bi hastanede tekrar rapor için başvuru yapman gerekecek dedi.yani bi eksiklik için raporun en başından başka bi hastanede tekrar dolaşıp yenilenmesi gerekiyor malesefffffff..

Ben raporu ocak ayında aldım ama istihdam ve calistirilamayacagi işler kısmı boş ve rapor sürekli kimi atamada sorun olmaz diyor kimi sorun olur diyor ne yapacağımı bilmiyorum ...

İbo12345

Bence siz atanmak istediğiniz kurumla görüşün önce. Sonuçta siz sınav başvurusu yaparken aile sosyal politikalar Bakanlığına evrak teslim ettiniz ve onlar sınava girmenize onay verdi.eger bi sorun olacak olursa sorumlusu onlar bence. Kabul etmemeleri gerekirdi sonuçta. Sınava girmissiniz Puanınız var fakat istihdam alanı boş. ... bence bir an önce araştırın bu konuyu. Eğer olmaz derlerse bi sn önce itiraz dilekçesini verin ve sonuç belli olup yerleştim diyene kadar elinizde raporunuz olur...

arkadaşlar yüz defa yazdım gerek olmadığına, dananın altında buzağı arıyorsunuz. Aile ve sosyal politikalar bakanlığından gelen yazı aynen şöyle

Hasan Hüseyin bey, Engelli sağlık kurulu raporunuzda istihdam edilemez şeklinde bir ibare olmasın yeterli bizim için…

Boş bırakılması veya istihdam edilebilir şeklinde yazması yeterlidir.

Bilgilerinize rica ederim.

artık adamlar ne desin ya yok öğle mi olur yok böylemi olur. adamlar son noktayı koymuş

İnşallah dediğiniz gibi sıkıntı olmaz ben yazınızı yeni gördüm teşekkürler inanın biraz rahatladım ...

Buzaginin danayi emzirdiginide de gorduk biz hasan bey :) biz sadece oneri yaptik boyle olcak demedik ki :). Allah gonlunuze ore versin hepinizin

Üst Alt