Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2007'de aldığım raporla EKPSS'ye girebilir miyim?

harun01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar benimde 2007 yılında devlet hastanesinden almış olduğum %40 oranında sürekli olarak işaretlenmiş sağlık kurulu raporum vardı ben bu raporu maaş bağlanması için aslını Ankara'ya göndermiştim ancak rapor oranınız %33 diyerek maaş talebim red edilmişti,
%40 oranındaki raporu Ankara'ya göndermeden önce fotokopisini almış aslı gibidir diye mühürletmiş-tim, bu raporla 2012de ÖMSS,ye 2014,te,de EKPSS,ye müracaat ettim ve SINAVA girdim.
öğrenmek istediğim bir kuruma atandığım taktirde bir sorun çıkarmı? çok rica ediyorum bilgisi olan cevap versin Teşekürler

30 mart 2013 den önceki raporları kabul edeceklerini sanmıyorum.
Yeni rapor almanız gerekir.

Sanırım siz Ankara'ya gönderildi derken erken emekli olmak amaçlı vergi indirimi başvurusunu kastediyorsunuz ve maliye merkez sağlık kurulunun raporunuzu %33 e düşürdüğünü söylemek istiyorsunuz.
Hiç bir sorun olmaz, raporunuzu %40 altına düşürmüş olan kurumun dışında her yerde kullanabilirsiniz.
Rapor üzerindeki tasarrufları sadece o kurumu bağlar.

yeni rapor almanız gerekli bende yeniledim omss ekpss icin..

değerli üstadım, Ankara,ya gönderirken emekli olmak amaçlı vergi indirimi başvurusu için değil, engelli maaşı için göndermiştim, o dönem maaş bağlanması için raporlar Ankara,ya gönderiliyordu, ancak ifade ettiğim gibi %40 olarak gönderdiğim rapor %33 düşürüldü, %40 oranındaki raporu Ankara'ya göndermeden önce fotokopisini almış aslı gibidir diye mühürletmiş-tim, bu raporla,da 2012 de ÖMSS,ye 2014,te,de EKPSS,ye müracaat etmiş ve SINAVA girmiştim.
öğrenmek istediğim bir kuruma atandığım taktirde bir sorun çıkar mı? bide raporum süreklidir

harun01
Hiç bir kurum usulüne uygun verilmiş bir rapor üzerinde genel tasarruf yapmaya yetkili değildir.
Bir kurumun sağlık kurulunun rapor üzerinde yaptığı tasarruf sadece kendi kurumları tarafından yapılacak işler için geçerli olur.
Diğer tüm işlemlerde raporunuz hastaneden çıktığı orjinal haliyle geçerlidir.
Yukarıda rapor tarihinden dolayı olmaz diyen arkadaş da olmuş.
EKPSS de rapor son yönetmeliğe uygun olacak şartı yoktur, çok daha eski raporlarla başvurup atanarak göreve başlayan arkadaşlar var bu sitede. Atanılan kuruma özel sağlık şartları olur ve rapor istenirse o ayrı.

Ufukalp üstadım, hem beni bilgilendirdiniz için hemde kafamı meşgul eden sorulara aydınlandırıcı cevaplar verdiğiniz için size çok teşekkür ederim.

Üst Alt