Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006'da aldığım raporla araç alamaz mıyım?

inan_ihlas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli Arkadaşlar
2006 Yılında Sürekli (daimi) ortopedik olarak % 98 oranında sağlık raporu aldım.O zaman aldığım raporda sürekli rapordur, ibaresi de geçiyor.Yalnız raporun ön yüzünde tek yazılar var.Ayrıca 2006 da bu raporla indirimden yararlanıp engelli arabası da aldım.2011 yılında arabının 5 yılını doldurmasıyla sattım arabayı.2011 yılında Yeni araba almak için bayiye gittiğimde artık bu raporla araba alamayacağımı, sebebi şimdi verilen raporların çift taraflı olduğunu beyan ettiler.Ben elimdeki tek taraflı raporumu çift taraflı rapora çevirme imkanım var mı? Bu konuda nerden yardım alabilirim.Dilekçe vs.

rapor eski, yeni uygulamaya uymuyor,şu doktor eksik.... deseler anlarım ama rapor tek taraflı ne demek ya...lanet olsun onların anlayışına...

Merhaba..;
Yeni yönetmenliğe göre daha önce muafiyetli araç almış olsanız dahi ,
Eğer %90 üzerinden tertibatsız araç aldıysanız Vergi Dairesi güncel
rapor isteyebiliyor..

tekrar rapor çıkarmanız gerekiyor malesef.. :( Allah yardımcınız olsun

Babanneme rahatsızlıklarından yüzde kaç oran verilir?

Babaannemde astım var buhar ömür boyu makine kullanıyor 3 defa anjiyo oldu stent takıldı daha tümör ve safra kesesinden 2 defa ameliyat oldu safra kesesi kesildi romatizmal hastalıkları da var ayrıyeten cilt hastalığı sorunu da var haliyle yaşının 80 den olması sebebiyle tansiyon ve perhiz gibi dikkat etmesi gereken durumlar vs. hepsivar. Rapor çıkarsam tahminen kaç oranında alır. en büyük sorunu kalp ve göğüs sıkışması.

Üst Alt