Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 sigorta girişiyle emeklilik şartlarım nedir?

kissdeath

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selamlar

2006 yılının 12 ayında sigorta girişim mevcuttur toplam prim gün sayım 2,376 olup engelli raporumu 2013 yılında aldım fakat vergi indirimi veya her hangi bir resmi daire'ye başvuru yapmadım rapor oranım yüzde kırksekiz ortopedi ve göz bölümlerinden aldım erken emeklilikten faydalanmak için vergi dairesinemi başvuru yapmam lazım mı? ve bu şartlara göre erken emeklilik kaç yıl ve prim gün sayısı ne kadar olmalıdır şimdiden tşkler

işyerinizden çalıştığınıza dair belge alıp işyerinizin bağlı bulunduğu vergi dairesine vergi indirimi için başvurmalısınız öncelikle. Ankara'ya gider ve 2-3 aylık bir süreçten sonra eğerki kazanırsanız bu hakkı, 2006 sigorta girişiyle, 20 yıl 4400 günle emekliliği hak edersiniz.

peki vergi dairesine verdiğim rapor düşme veya yükselme riski var mı

Artık eskisi kadar çok düşürülmesede o ihtimal hep var, yükseltmelerde binde birde olsa oluyor. Yani net birşey söyleyemez kimse..

Üst Alt