Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2003 sigorta işe giriş ve %46 sürekli engelli rapor ile emeklilik şartlarım nedir?

@Zafer0841
Ben 2003 temmuz girişliyim 7580 gün ve 22 yıl hizmet sürem ile emekli olmakta bir sıkıntı yaşamadım ancak yeni yasa çıktığı için 5 ay kadar bir süre uğraştım yani bekledim bu arada senin rahatsızlığın nedir kardeşim

abi ben 06.08.2003-30.09.2008 bu iki tarih aralığına göre tabi olucam herhalde. @güllerin efendisi abi , raporumda yineleyen tedavi ile işlevselliği iyileşmeyen kronik depresif bozukluk , uyku apnesi, şeker ve tansiyon rahatsızlıklarım var. 2017'den 2023 yılına kadar süresiz raporluydum ama 2023'de 3 yıllık verdiler, bakalım şimdi ne çıkar allah bilir

@Zafer0841,

Yukarıda bi yorumunda emekli oldum demişsin sanırım öncemi oldun yenimi olacaksın onu anlamadım işin açıkçası eğer yeni emekli olacak isen uyku apnesi şeker ve tansiyon ile emeklilik çok zor htta imkansız gibi bir şey bunu söyliyim açık açık

2023'de bu hastalıklarla emekli oldum, şimdi kontrol sevkini aldım haftaya muhtemelen tekrar heyete gireceğim

@Zafer0841,

Raporunun sürrkliye cevirmek istiyorsan psikiyatri den sadıgın orandan vazgeçeceksin heyete girdiğinde. Diger hastalıklardan alacağın rapor 3 derece düşer belki ama raporun sürekliye döner. 3 derecede sigortalıl süren ve prim günün yeterli ise 3 dereceden emekliliğim devam eder en azından raporun sürekliyr cevirirsen ssk kontrol şevkini kaldırır. Bilgin olsun. Psikiyatri den oran aldıgın sürece raporun süreli cıkar katlayarak bilgin olsun.kolay kolay sürrkli vermezler psikiyatri tanısında.Normsldr senin hastalıklarının hepsi kronik.uyku apnesi ne sürekli verirler. Şeker ve tandiyonada

Üst Alt