Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2001'de alınan raporu Aslı Gibidir yaparlar mı?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
87
Reaksiyonlar
127
2001 yilinda alinmis raporu asli gibidir yaparlar mi acaba arkadaslar

mehmet-41 Raporun sadece fotokopisi varsa, aslı olmadan yapmazlar. Hastaneye başvuru yapmanız veya en baştan rapor almanız gerekir.

raporun aslı var bende yapmadılar yenisini istediler :(

nur67 ben 2008 yılına ait rapor için fotokopi çektirip, noterden yaptırmıştım. Sizin rapor tarihi neydi?

2001 tarihli asli var bende fotopi cekip asli gibidir ysparlar mi

aslı varsa noter yapar. ne için kullanıcan?

zaten notere para vermemek icin sormustum

bende rapor çok her sene bişey çıkarıyorlar anlamıyorum ki 2015 en sonu yaparlamı?
bu raporu :(

rapor eski olduğundan kullanma amacına bağlı kabul edilip edilmeyeceği kamuda sınavlardan sonra atama durumunda yenisi istenebilir

Eski engelli kimligimi yenisi ile degistirecegim notere para vermek istemiyorum

demekki kurum kabul etmiyor eski raporu bu durumda değişmesi lazım

zaten aslını kabul etmeyen noter tasdiklisinide kabul etrmez sanırım

Kurum asli bende kalacak yada notere onaylattir diyor aslini vermek istemem

Sürekli ibareli rapor her zaman gecerlidir yönetmelik var

Tarihi ne olursa olsun aslı elinizdeyse noterden aslı gibidir onaylı belgenizi alabilirsiniz.

Notersiz yapamazsınız

çok özür diliyorum ben yıllardır rapor çıkartmak için hastane hastane gezdim bosunamıydı ya ben noterden onayladığını bilmiyordum ilk aldığım rapor sürekliydi sonraki raporlarım yıllıktı şimdi ne yapmam gerek anlayamadım kafam çok karıştı

ilk raporum 2004 sonraki yıllık olan ise 2015 tarihli

mehmet-41
Notere para vermeden nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Bir ihtimal hastane yapabilir ama bir çok kurum bunu kabul etmeyip noter onayı isteyebiliyor.

Hastahane aslini gorup fotokopisini asli gibi yapar mi diye sordum tabi notere gittiginizde para ödeyeceksiniz bu gun 35tl verdim notere

noter yaparsa para sıkıntı değil her sene zaten 2000 tl ye yarın para harcıyorum yorulduğum cabası tabikide:(

Son düzenleme:
Raporun aslının 4 veya 5 tane fotokopisini çekin, sonra raporun aslı ve fotokopilerini raporu aldığınız hastaneye gidip, bu 4 veya 5 raporun fotokopilerinin hepsini, aslıdır diye onaylatın. Elinizde fazladan aslıdır onaylı rapor fotokopileri bulunsun lazım oldukça kullanırsınız, ikide bir gidip uğraşmamış olursunuz. Not: Ben öyle yapmıştım.

Üst Alt