Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 sigorta girişi ve 3. derece vergi indirimi ile emeklilik şartlarım nedir?

alemba

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Oturan boğa
%49 sürekli raporumu 4 ay önce aldım özel sektörde çalışıyorum..maliyeden ve gelirler idaresinden vergi indirimim iş yerime ulaştı.herhangi bi sure yok.şu an 3600 primim var.ise girişim 01.06.2000.ne zaman emekli olurum ve SGK ya basvurdumuzda tekrar yeni bi rapor isteniyormu. SGK ya ne zaman emekli olurum diye bi dilekçe versem nasıl olur.TSK ederim

alemba

Emeklilik için (01.06.2000 +) 18 yıl sigortalılık süresi ve 4080 prime tabisiniz.

Emeklilik zamanı geldiğinde yeniden rapor istenmeyecek. Bugün elde etmiş olduğunuz vergi indirimi size erken Yaşlıllık emekliliği hakkını da kazandırmış oldu.

Oturan boğa;raporumu 2015 de aldım göz ve psikiyatri olmak üzere yüzde kırk dokuz ile sürekli olarak aldım. Vergi indirimimide süresiz olarak aldım sigorta girişim 2001 3700 günüm var 82 doğumluyum ne zaman emekli olurum ve emekli olurken SGK tekrar rapor istermi. TSK ederim

alemba

sgk genelde süresiz vergi indirimi ile emekli olmus kişiden tekrar rapor istemez ancak sgk nın her zaman tekrardan rapor isteyebilir boyle bir hakkı var

alemba

Emekli olurken rapor istenmez fakat sgk isterse emekli olduktan belli bir süre sonra kontrol muayenesi isteyebilir.

Üst Alt