Arkadaşlar orta okuldan beri en yakın arkadaşım dediğim kardeşimden öte gördüğüm bir insanla 2 yıldır konuşamıyorum bazı hatalar yaptım onun açısından 3 . yıla girdik her yerden engellendim ama ben onunla dostluğumu unutmadım zaten hastalığımdan dolayı fazla arkadaşım olmadı o ise en iyi üniversitelerden birinde hukuk okuyordu (bitirmiştir ) acaba diyorum çevresimi değiştirdi bana son dönemde aşırı soğuk davranıyordu ben aylarca özür diledim Bana sürekli mobing , hakaret etti gözlerim doluyordu onun açısından hata olan şey için inanın sabaha kadar bazen sohbette beklediğim oldu benim ona yaptığım dostluğu kimse yapmamıştır her dediğine koşuyodum 2 mizde farklı şehirlerdeyiz kız arkadaşı oldu kişiliği değişti diye düşünüyorum egosu tavan oldu beni yetersiz mi gördü , hormu görmeye başladı bilmiyorum . görülme kapatmalar dost olduğunuz dönemde bir ALLAH ın günü bana yazmazdı çok nadir işte işi falan düşerse kullanıldınmı sizce ? birde ben hayla çok özlüyorum ne yapmam gerekiyor düşünceleriniz nedir?