Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl süreli raporla Ötv'siz araç alımı ve h sınıfı ehliyet değişimi..?

Bervan

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ötv için aldığım rapor oranı /76
Yazilmış rapor geçerlilik süresi iki yıl yazıyur zaten malulen emekliyim nasıl sürekli yapabilirim raporumu her iki yılda rapor için par vermek zorundamıyım lutfen cevap

Bu geçici oran hastalığınla ilgilidir.Demekki kronik değilmiş eyer sizin kronik hastalığınız varsa itiraz edin rapora.

Ben omurilik felçliyim daha ne olsun sekiz yıldır iyileşmemişim bundan sonra iyileşirmiyim onuda Allah bilir

Bervan

ÖTV açısından raporun süreli olmasının araç alımına hiç bir zararı yok. Yeter ki araç alınacağı zaman rapor süresinin bitimine 6 aydan az bir süre kalmasın. ÖTV açısından süre sonunda raporu yenilemek gibi bir durum da söz konusu değil

MTV açısından ise maalesef rapor süresince muafiyet uygulanır. Rapor süresi bittiğinde yeni rapor alıp vergi dairesine götürmeli ve mtv istisnasının devamını sağlamalısınız

Teşekür ederim bülent bey benim demek istediğim beş yılım doldurdurduktan sonra tekrar neden raporla uğraşayım oyuzden rapurumu sürekli yapmak istedim araç alımi için

Üst Alt