Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2 yıl önce aldığım raporla atanır mıyım? Yeni rapor istenir mi?

glsh

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ben 1 yıl önce sağ kalça protez ameliyatı oldum. 2 yıl once Engelli raporumu yeniledim. %47 ve sürekli ibareside var atanirsam ise başlıyacağım da tekrar sağlık raporu almam gerektiğini ve o zmn ameliyat olduğum için raporumun ortepedi kısmını vermiyecekleri soyleniyor.Sorum şu atanacağımızda sürekli ibaresi var ise bile tekrar rapor isteniyor mu ?

Yazınızdan anladığım kadarıyla 2014 yılında sürekli ibareli engelli sağlık kurulu raporu var ve diyorsunuz ki atanırsam benden yeni rapor isterler mi?
* 2014 yılında aldığınız engelli sağlık kurulu raporunda istihdam bölümü ve çalışamayacağınız işler kısmı yazılı ise sizden tekrardan rapor istemezler.

@ glsh @ senin önce bi ataman olsun.ayrıca rapor yenilemeni isteyeceklerini nerden çıkardım ????

Raporunuz yeni her ne kadar istenmez desemde kurumdan kuruma değişebiliyor

İse başlar başlamaz sağlık raporu alınıyor beni kapsiyormu onu merak ettim teşekkürler herkese

Üst Alt