Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. veya 3. atama atanma ihtimali nedir, ne zaman olur?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Kasım 2016 güncel: Mart 2016'da 2. atamanın olması bekleniyor

Şimdi ilk atama da atanmak hayal olur fakat 2. veya 3. atama da ihtimalim var mı? Siz ne diyorsunuz bu durum hakkında? Bu konuda bana yardımcı olabilecek insanlar cevap verirse çok mutlu olurum..

Not; Bütün tercihleri hizmetli yapıyorum memurlukta gözüm yok..

Kardeşim, ilk atamada atanma şansın çok yüksek sıralaman gayet iyi.

Bence puani yuksek olanlar memurluk yazmali hizmetli degil bu defa benim gibi dusuk alanlarin onu kapaniyo biz hizmetli yazdigimiz icin

3.atama olacağını sanmıyorum 2. Atamada 2017 Ağustos ayına anca olur...

ra198606

3. Atama sanmıyorum demişsin ama neye göre?? Geçen senelerde hep olmuş

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EKPSS 2. Tercihler ne zaman olur?

1.tercihle yerleşemedim artık 2. Tercihi bekleme zaman acaba ne zaman olur bilgisi olan varmı?

Ayvaz nereleri yazdinki.hep yüksek yerleri yazdiysan senden yükseklerde aynı yeri yazdiysa olmaz tabi

3806inc

Ilk baslara yuksek yerlrri yazdimda altlari ful hastane belediyelerle doldurmustum cogu yeri 1 puanla kacirdim

sacmaaa yeme bızı 91 almıssın nasıl atanamadın allah askına

Bi daha kura ne zaman

Arkadaslar kuraya nasıl hak kazandin iz ben nasıl başvurabilirim

Ikinci atama ne zaman?

Önceki yıllarda atamalara katılan arkadaşlar; 2016'da 2. atama yapılır mı? Ne zaman yapılır?

Engelli raporlu bireyler ilkokul ve ortaokul ilk öğretim seviyesinde kuraya katılır.2 yılda bir yapılır

Ekpss 2. Atama

Ekpss 2.atamalar ne zaman olur? Bi fikri olan var mi?

Yerleşemeyenler

Arkadaşlar yerleşemedik hayırlısı olsun yerleşen arkadaşlara da hayırlı olsun ben sınavsız kura ile girmiştim aceba 2. atama tercih başvuru ne zaman bilgisi olan varmı

2014 ün 2. ataması ne zaman olduysa aşağı yukarı aynı tarihlerde olur ki o tarihi de ben bilmiyorum, ama mart nisan gibi olabilir diye düşünüyorum, kesin bi bilgim olmamakla birlikte.

devran29

full memurluk yazdim bazi bolgeler haric.cogu yeri 1 puanla kacirdim gelmedi iste yapicak birsey yok

2.atama şubat mart gibin olur gibi. Bide başkanlık sistemi düşündükleri için, seçim yapılır. Seçim demek emekliye zam demek , kamuda istihdam demek.

Bende ilk tercih de atanamadım puanım 74.99 sıram 7604 ortaogretim olarak 2. Ve 3. Tercihlerde atanma şansım olur mu? Kuran kursu ogreticiligi yazmıştım ortaogretimden 80 üstüydü puanları , gene ilk tercihim kuran kursu olur

Öncelikle atanan arkadaşları tebrik ederim.Ben kamuda kadrolu işçi olarak çalışıyorum. Hizmetli kadrosunu düşünmüyorum.Hizmetli kadrolarına atanan tanıdıklarıma yapılanları duyunca hizmetli kadrosunu seçmeme kararı aldım. İşimden de memnunum. Ekpss 2016 puanım 76,260 2. veya 3. atamada memur olabilir miyim sizce.

ae.ayvaz38

nereleri ve hagi kadroları yazdın da 91 ile atanamadın

BEN ORTAÖĞRETİMDEN 88.65 İLE ANKARA TRT VE Bİ KAÇ MEMURLUK KADROSU YAZDIM OLMADI...
2. ATAMADA İNŞALLAH MEMURLUK KADROSU OLUR.

3. ve 4. atamaların olmama ihtimali var mıdır?

Arkadaşlar kuraya veya sınava girenlerin 2 nci atamaları şimdilik bilinmemektedir. Tahminime göre 2017 bulabilir.

Üst Alt