Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. tercihlerde Bandırma 17 Eylül Üniversitesi'ni kimler yazdı?

Oktay_Mese

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2. Tercihler de kimler 17 Eylül Üniversitesi ni yazdı? Puanınız ve siralamaniz kaç?

Oktay_Mese

Ben Bandırma'lıyım tabiki yazdım fakat bana sıra gelmeyeceğini düşünüyorum. Dışarıdan çok yazan olmuş.

Puanım 78

Üniversite genel sekreteri ile konuştuğumda yazıyorlar 1 sene çalışıp tayin istiyorlar böyle bir şey mümkün değil dedi. Buna göre yazdılarsa küçük bir umudum olur

Valla çakılı kadro olduğu için ben çekindim yazmadım puanım 78 şimdi şans eseri gelir felan ben orada çakılı kalırım diye korktum bol bol emniyet yazdım

benstery
Arkadaşım sorun burada işte kimse kaç aldığı yazmıyor yazmaya çekiniyor ben açıkça yazıyorum puanım 78 çakılı olduğunu tahmin ettim yazmadım benim sorunum bu diğeri gelmez diyor bite diğeri bende şans yok bir diğeri zaten doğuştan umutsuz ama bir arkadaş 60 puanla yazıyor tek tercih eden o olduğu için yerleşiyor sonra neden yazmadım diye yakınıyoruz ve bir sonraki sınavı bekliyoruz

Arkadaşım bende Bandirmaliyim. Tercih ettim fakat umudum yok puanım çok düşük. 66 puanım var bu arada

Bandırma onyedi eylül üniversitesi / erdek - ekpssp3 - 74,21410

Bende bandırma 17 Eylül üniversitesine atandım. puanım lisans 77
Daha önce bandırmaya hiç gitmedim çok muhteşem bir yer olduğu söyleniliyor. İleride yaşadığım yere özlem duyup tayin istemem umarım

üniversitelerde tayin olayı çok olumsuz 2 yıl zorunlu görev yapacaksın asalet tasdik olunca ondan sonra gitmek istediğin şehirde gitmek istediğinde yer arayacaksın yeri bulursan talimatı alıp görevde bulunduğun kuruma vereceksin

Üst Alt