Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el normal araç alıp engelli aparatı taktırabilir miyim?

serverus96

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
6
Merhaba

yuzde 40 oranında engelli raporum mevcut Sp hastasıyım. Raporumda otvsız arac ıle ılgılı bır ıbare bulunmuyor. Sormak ıstedıgım sey normal otvli 2. El araba alsam engelli aparatı taktırıp kullanabılırmıyım? Otvsız arac ıcın tekrar raporu yenıletmeye cekınıyorum cunku oran sınırda calıstıgım ıs yerı ılede sıkıntı yasarım ve raporum suresiz. Bu konuda bılgısı olan var mı? 2 el arac alıp ehlıyette kı kodlara gore aparat taktırmak ıstıyorum

Merhaba

2.el aracınıza Sürücü belgenizdeki kodlara uygun tertibat yaptırıp TSE onayı alıp Ruhsat tescil işlemi yapıp kullanabilirsiniz. Ayrıca bu işlemlerden sonra tüm belgeler ile Vergi Dairesine dilekçe verip MTV muhafiyeti alabilirsiniz.MTV ödemezsiniz.

@saimakdeniz,
Merhaba bunun için raporumda her hangi bir ibare olmasına gerek yok degıl mı? Birde bu aparat işlemleri pahalı işlemler mi maliyeti ne olur bana acaba?

@serverus96,
Sürücü belgenizdeki kodlara göre yapılacak Sürücü belgenizde kodlar nelerdir.Maliyet konusunda aparat yapan firmalar ile görüşmeniz gerekmekte.

Üst Alt