Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el ithal arabayı normal plakaya çevirmek için ne yapmam gerekli..?

mutlu.67

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 2 cı el engelli arabası aldım engelli bırınden bu arabayı almanydan getırtmıs ve 5 yılı doldu bunu ben husısıye cıkartabılırmıyım ve nası cıkartabılırım bana yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler

İthal edilirken ödenmeyen tüm vergileri ödemeden aracı sakat statüsünden çıkartamazsınız. Aracın vergiden düşmesi için ithal tarihinden itibaren 10 tam yıl geçmesi gerek...

Bülent abim öncelikle selam olsun..benim yaşım 22 abi bazı konularda öğrenmek istedigim konu var yardımcı olursan sevinirim abi.. &40 raporum var sol ayagımın bilek kısmından kesik protez takıyorum şimdi ben diyorum ki beğendigim bi araba var preguat 307 normal plakalı bunu aldıktan sonra acaba engelli plakası yapabiliyormuyuz ? herangi yıllık vergisi felan veriyormuyuz araba icin ? galiba şimdiki zmanda yanlıs değilsem engelli aracların plakaları düz olacakmıs galiba yada öyle kalıp h ehliyetine engelli olarak mı gecircekler sadece kısa bir bilgi alabirmiyim abim... bu arabayı alırken normal ötv den yararlanabilirmiyim ?

2. el araç alıp motorlu taşıtlar vergisinden muaf olmayı düşünüyorsun sanırım? Öyle mi, yoksa ÖTV'den de istisna olmak için sıfır araç almaktan mı bahsediyorsun?

Üst Alt