Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el araç almak için H sınıfı ehliyetimi değiştirmem istenir mi?

i_brahi_m

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
4
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum 2. El araba alacak olsam vergi indirimsiz h ehliyetim var ehliyeti değiştirmeden suv tarzı araç alabilir miyim.
Tekrar ehliyet almak zor olacak rapor vermezler diye tedirgin oluyorum şu anki aracım 2017 Aralık ayında 5 yılı doluyor emniyet araç alırken ehliyetini değiştir der mi bilgisi olan var mı.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

bildiğim kadarı ile gerek yok ama iş bilmez bi memura denk gelirsen o zaman bişi diyemeyiz ...

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Özel tertibatli araçlarda da ehliyet istenmez demi bilgisi olan var mı

i_brahi_m

Araca özel donanım takılacaksa TSE ve Emniyet kod içeren yeni ehliyet istiyor.

Ehliyet için alınacak raporda oran yazmaz. uzman hekim -> il sağlık komisyonu -> emniyet süreci ile ehliyetinizi yenileyebilirsiniz.

Bu rapor engelli sağlık kurulu raporu olmayacağı için engelli raporunuzla elde etmiş olduğunuz haklara bir zarar gelmez.

Özel tertibat var abi dediğiniz gibi tekrar ehliyet raporu almaya çalışacağım olursa yeni araç alırım artık cevap için teşekkür ederim.

Üst Alt