Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. bir engelli raporu başvurusu için ne kadar süre gereklidir?

gkmnyrl

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2 ay önce hastaneden engelli raporu almak için başvuru yaptım sağ göz görmediği için 32 gözdeki görme kaybına bağlı şaşılık için psikoloji oranı 10 toplam 42 baltazard formülüne göre 39 yani 1 puanla alamadım.
zaten psikoloji dahil olunca rapor süresi 1 yıl oldu.
birşeye yaramıyor 39 da kaldığı için.
şimdi arkadaşlar bu durumda sizlerin fikir ve önerileri ne olabilir ve tabi yeni bir rapor başvurusu yapmak için beklemem gerekirmi bir süresi varmı?

Rapor tarihinden 6.ay sonra yeni rapor için başvurabilirsiniz.

6 aylık bir sonra tekrar başvuru yapabilirsin kardeşim başka hastane araştır ona göre hakkını ara allah yardincin olsun

rapor tarihinden sonra 6 ay geçmesi lazım ayrıca 6 ay geçtikten sonra diğer şehirlerden birinde de başvuru yapabilirsiniz ama 6 ay beklemem diyorsan itiraz etme hakkın var. raporu aldığın yerin il sağlık kurumuna itiraz edebilirsin seni hakem heyeti hastanelere yönlendirecektir tekrar muayene edeceklerdir ama çıkan sonuç kesindir

Rapora ihtiraz etmeyi düşünmüyorum 2 ay once Kars'ta girdim heyete sure dolduğunda İstanbul'da ya Haydarpaşa yada Ümraniye deki hastaneye gitmeyi planlıyorum
Ayrıca sormak isterim sizlere mesela psikolojik olarak ve birde şiddetli baş Ağrıları nedeni ile doktor tarafından izlenmek istiyorum.
Bunun usulü nedir rapor başvurusu yaparakmı yada rapor başvurusu yapmadanmı izlenme talebi istenir.

Üst Alt