Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. atamalar Şubat-Mart 2017'deymiş

Agustin zaten ılk atamada hızmetlı o cıvarda kapattı ıkıncı atamada ılk sıralardan yerlesırsın . başarılar.

Agustin. Kardeşim güncel sıralaman 1327. Ve senin önünde, 600 ile 800 arası, zaten kamuda hizmetli olarak çalışan ve hizmetli kadrosu tercih edemicek olan var. Ve bazı kamu kurumları alım yaptı, genel atama harici, kıyı emniyeti genel müdürlüğü, kara yolları genel müdürlüğü gibi. Buraya başvuranların hepsinin puanları senin puanından yüksek. 100 kişi daha düş. Allah bilir herşeyi tabiki ama, kadrolarda ilk atamada ki gibi olursa, doğru tercihle %100 atanırsın. Benim puanımda 78. Aramızda 0,4 puan var ama yığılmaya bak benim sıralama 4406 senin ki 4700. 76 ile 78 arası çok kişi var ya, 77, 76,5 den aşağıya düşmez gibi atamalar..

Benim lise puan 87.05 başari siram 635 ilk atama sonucu 270 düştü branşim elektrik branş siram 7 .ben şuan hizmetliyim memurluk istiyorum gozlerde sikinti oldugu icin teknisyenlik düşünmuyorum.bide karayollari 71 tane engelli lise mezunu işçi aliyor listeye kalanlar hep yuksek puamlı 98 90 91 92 88 87 gibi bu 71 kişiden 50 si benden yuksek olanlar muhtemelen bunlar giderse siram 200;falan iniyor durum nasil olur memurluk gelirmi tabi bide önümdekilerden saglik , diyanet, teknik kadro yazaxaklar var ayrica şuan memur olup tekrar memurluk yazamayaxaklar var bu 200 sira muhtemelen 100 duser gibi sizce durum ne olur memurluk gelirmi ilk atamada 120 nemurluk acilmisti yine bu sayilarda acilsa gelirmi menurluk saglikli yorum yapmanız icin biraz detayli anlattim

YALÇIN00086. Herşeyi analiz etmişsiniz zaten. Memurluk gelir gibi doğru bi tercihle. Ama şimdiden bişey söylemek doğru olmaz, kadro sayıları şubatta belli olur. O zaman daha kesin bişeyler söylenebilir. Sıralamanız gayet iyi fakat, yüksek puan alıpta teknik Kadro tercih eden pek görmedim. Diyanette ona keza öyle puanına güvenen herkes memur kadrosu tercih ediyo yani. Siz tam sınırdasınız 88 de bile kalabilir memurluk.

@Smilemisty teknik kadro memurluğa göre maas ve olanak olarak daha iyi teknisyen bir insanın aklı varsa memurluk yazmaz teknik hizmetleri sınıfında calısır

merhaba,

engelli öğretmen başvurusu nasıl olacak ,subatta ki atama için ön başvuru nereye nasıl yapılacak

ability. Teknik kadronun olanakları daha iyi ama, tercih yapanlarda engelli ya hani. Belki durumları mesleklerini yapmaya elverişli değildir.

MURAT9999 milli eğitim bakanlığı duyuru yapıcak ona göre neler yapıcağınız duyuruda anlatılıcak

Kardeşim adam elektırık bölümü mezunu teknık kadroya yerleşmış ama masa başında bilgisayar işi yapıyor ne iş...bunumu çözemıyorsunuz siz o kadroya yerleşin gıttyınız yerde size ona göre iş verırler .sıkıntıyı sız yapmazsınız artık...

Smilemisty merhaba, düz lise mezuniyet ile 80,89 puan aldım sıralamam 2542 idi. ilk atamada tercih yapmadım ikinci atamada memuriyet gelebilir mi diye düşünüyorum güncel sıralamaya nasıl bakılıyor bilmediğim için sormak istedim..:)

merhabalar.bu 2. ataalar için ne zaman başvuru yapılacak bilen var mı?

Arkadaşlar şuan genel 200lü birşeydi. Branş sıralamam 17ydi. Önlisans Muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum. Normalde puanım 75 siralamam 1600lerdeydi. Doğuyu da, taşrada yazmayı düşünüyorum. 2. Atamalarda atanır mıyım sizce? Cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz.

2016 Ekpss 2.Tercihler Ne Zaman ?

Arkadaşlar ekpss 2016 1. Tercihler de yerlesemedim. 2. Tercihler ne zaman oluyor

Üst Alt