Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. atamada lisans puanları kaça kadar düşer?

green16

Yasaklı Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
1.atamada önümüzden kaç kişi gitti birisi yazmıstı ama unuttum,ona göre beklentiye girelim.

Puanlar tahmini kaça kadar düşer arkadaşlar ?

Yani benim puanım mesela 75 bu puanla yerleştirilebilir miyim ?

2016'da ki sınavda atamalarda puanlar kaça düştü acaba

green16

Doğru tercih ve biraz şansla atanabileceğini düşünüyorum. Taban puanın 70-75 arasında olacağını öngörmekteyim

Bu atamalarda memur olmak isteyenler için çok büyük bir avantaj oluştu, pek çok tercih seçeneğinde bol sayıda 15'li12'li kadro vardı. 30 tercih hakkı içinde bu 15 li 12 li 9 lu... kadroları seçen biri için bence çok iyi bir avantaj .
Mesela ben 30 tercih için her seçenekte en az 9 lu kadro olan bir yeri tercih ettim yani toplamda 290 tane tercih hakkı kullanmış gibi bir avantajım oldu.

benstery

teşekkürler moral verdiniz

darkjusticer

ben de aynı taktikle tercihleri yaptım ama herkes aynısını yapmışsa ne yapıcaz :D

1.atamada kaç kişi atandı yani önümüzden kaç kişi gitti

2.atamada kaç öğretmen alacaklar önümüzden kaç kişi gidecek

mesela ben 3300.sıradayım lisans da,75 puanım var

önümde kaç kişi var merak ediyorum bilen varsa cevaplasın lütfen

Bazı yerlerde puanın yetecektir inşallah tercihlerinde o yerler vardır. Tabiki benim görüşüm bu yasal bir dayanağım yok.

iyi günler benim sıralamam da 3237:) öğretmen ataması ıkı kere oldu 498+1319 olarak ama kacı 75üstü atandı bılemeyız bazı alanlar yüksek bazıalrı 65ıle de kapatms ama benim fikrim yarıdan fazlası 75 80arası atanmstr. memurlukta ıse 1.atamada 770kişi onumuzden gitti 100de bu atamada olur yani ınsallah şansımız var hayırlısı olsun.

Aslında çok etken var durumu değiştirebilecek

Önümüzden giden memur ve öğretmenler

Branşı olanların kendi branşlarını ilk sıralarda tercih edip 4001 kadrosunun boşta kalması

Normal kpss yi kazanıp iyi puan alanların kpss den üzerinden yerleştirilmeleri

Engeli fazla olanların kendi memleketlerinin dışına çıkmak istememeleri

Sınavın bu kadar geç açıklanmasının devletin engel durumlarına göre atama yapması

Diğer sınavda az sayıda 4001 alımına karşı puanların baya düşmesi

Yani şansımız var ama devlet her an bir sürprize imza atabilir :D hiçbir şeyi kestiremiyorsun

Üst Alt