Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1985 SSK giriş. %51 raporum var. Malulen emekli olabilir miyim?

:TAHSİS NO:
ADI:[FONT=Verdana]SÜLEYMAN[/FONT]SOYADI:[FONT=Verdana]YAVUZ[/FONT]
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:[FONT=Verdana]07.12.2015[/FONT]
EK SAYISI:[FONT=Verdana]0[/FONT]GİZLİ:[FONT=Verdana]Hayır[/FONT]
GELİŞ ŞEKLİ:[FONT=Verdana]DİĞER[/FONT]GELİŞ NUMARASI:
KONUSU:[FONT=Verdana]DİĞER[/FONT]
[SIZE=-1][FONT=Times New Roman]
[FONT=Verdana]Sıra No[/FONT][FONT=Verdana]Tarih[/FONT][FONT=Verdana]Birim[/FONT][FONT=Verdana]İşlem[/FONT]
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]08.12.2015[/FONT][FONT=Verdana]ADANA SGİM BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]08.12.2015[/FONT][FONT=Verdana]ADANA SGİM BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]16.12.2015[/FONT][FONT=Verdana]ADANA SGİM TAHSİS MALÜLLÜK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]18.12.2015[/FONT][FONT=Verdana]ADANA SGİM TAHSİS MALÜLLÜK SERVİSİNE[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]21.12.2015[/FONT][FONT=Verdana]ADANA SGİM TAHSİS MALÜLLÜK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]DOSYASINA KONULDU[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]EVRAK KAPANDI..[/FONT]

[/FONT]
[/SIZE]

SELAM ARKADAŞLAR EN SON YAZALAR BUNLAR SONUÇ NE OLUR SİZCE

bozo40, 23 haziranda heyete girdim oranımı söylemediler Diyorsun hem raporum %51 nasıl oluyor?

Zaten Rapor oranınız %51 olsaydı ara karar vermezler direk redederlerdi

Son düzenleme:
bozo40 kardeş, anladığım kadarıyla malüliyet istemiyle ''23 haziran 2015 tarihin'de yeniden heyete girdiniz ve sonuç bekliyorsunuz ''EVRAK TARİHİ: 07.12.2015 son paylaşımınız, Evrağınız sonuçlandığını gösteriyor. inşallah sizin için hayırlı bir netice çıkar.

Aynen onu bekliyorum nihat kardeş forumda okadar çok yazı varki okudukça aklım karışıyor ama her şeyin
hayırlısı sonucu yazarım .

Kardeş evet baştan olaya yanlış bir giriş yaptın ama şu an toparladın gibi, bazı şeyleri kavradın sanırım..
İnşallah sonu iyi ve hayırlı biter bunu yürekten istiyorum sonucu yazarsın inşallah:eek:

malesef benim emeklilik ret geldi % 60 altındaymış ret kararına itiraz edebilirmişim 1 yıldır uğraştır sorada ret diyorlar 2 -3 cevabını göndersenize bize insanlar yolunu çizsin allah kuruldakilerin belasını versin

Olamazsın %60 olması gerek bundan başka çare yok.ve raporu alirkende malulen emeklilik için alacaksın o zmn günde aramaz primde.%60 al gerisine karışma emekli ol.

malülen emeklilikten vaz geçtim % 42 vergi indirimim var zaten 1070 çalışıp 540 askerlimi yatıracağım başka çare yok yaşlılık emekline başvuracam tüm arkadaşlara sevgi saygılar

bozo40,
Ahmet bey primlerinizi tamamlayıp vergi indirim hakkı ile emekli olmaya bakın
bir tavsiye; Askerlik borçlanması yapacak iseniz bugün veya yatın kuruma hemen dilekçe verin. yeni yılda çok artacak askerlik borçlanması..

selam yukarda ki hastalığıma yenisi eklendi 21 nisanda kalp krizi geçirdim anjio oldum ef % 61 çıktı sted takıldı kalbimin sol tarafı iyi çalışmıyormuş tansiyon ve sol bacağımda tıkanıklık tam hap kolik oldum sorum şu malülen başvurdum yetersizmiş yeniden başvursam sonuç ne çıkar sizce saygılar.

Son düzenleme:
bozo40

Malulen olamazsınız maalesef.

Toplam prim gün sayınız yeterliyse, erken Yaşlılık emekliliğini düşünmelisiniz.

Üst Alt