Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 sene ile 2013'de erken emekli olanlar, ne kadar maaş alıyorsunuz?

hasan66600

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
17 sene ile 2013 de erken emekli olan varsa mmaşını paylasa bilirmi (abartmadan )
benimde 2014 ün 5. ayında doluyorda mrak ediyorum

Kazanç çok önemli ssk primleriniz hangi tutar üzerinden ödeniyor...

8 yıl 6 aylık ssk toplam kazanç :67,945.86 bu kadar +6 yıl 3 ay 20 gün bagkur hariç bagkurun kazancı nekadar bilmiyorum

hasan emeklilik zamanı gelmeden hemen sgk ya bir dilekçe ver bağkurla ssk yı hizmet birleştirmesi için günlerin toplansın ben verdim temmuzda belli olur dediler toplam günüm benimde 2560ssk 2180 bağkur vardı

memolikk;
dilekçemi 1 yıl oldu vereli ama birleştirme olmamış daha oyapılırda merak ettigim alacagım maaş

Nasıl yani hizmet birleştirmesi için dilekçeyi vereli bir yıl oldu hala birleştirilmemişmi ssk ile bağkurunuz ,
dilekçeyi ben vereli 1 ay oldu her gün bakıyorum eklenmiş mi diye niye bu kadar uzun sürmüş sebebi nedir

hasan asgari ücretense 800 civarı olur tahminen

bana da temmuz gibi belli olur demişlerdi hizmet birleştirmesi fakat hala ses seda yok ne zaman belli olacak acaba hasanın dediği gibi 1 sene sürerse yandık emekliliğe 8 ay var :)

hala bişi yok tekrar mı arayım şu sgk yı

Üst Alt