Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10.02 kod ile ÖTV indiriminden yararlanabiliyor mu?

formen key

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar il sağlık müdürlüğünün bana verdiği raporda bu kodlar yazıyor, anladığım kadarıyla otomatik vites kullanabilir yazıyor. Bu ötv için yetermi yoksa tertibat yaptırmam gereklimi gerekli ise tertibat kodu niye yok.

Bu resim ise ötv siz araç almak için baş vurduğum rapor. yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

formen key

Sağ el fonksiyon kaybı için otomatik vitesli araç özel donanımdan sayılır. Bence eldeki rapor iş görecektir. Ama küçük bir ihtimalle araç alım raporunda "manuel vitesli araç kullanamaz" gibi bir ibare isteyebilir Maliye.

Sağ üst extremite kısıtlılığında otomatik vitesli araç ÖTV'siz alınabilir: GİB Özelgesi ve Rapor

Malesef olmadı illa tertibat olacakmış. İl sağlığa gittim 10.04 kodunu eklettim oldu.

formen key , OturanBoğa

10.02 başlı başına yetmedi mi? 10.04 te ekletince mi geçerli hale geldi? Yani düz vites uyarlanmış olunca da kullanabilirmişsin öyle mi?

İllaki bir tertibat olacakmış. Ne olacağı önemli değil ama tertibat şartmış.

formen key

Yani maliye yukarıda bağlantısını verdiğim özelgeyi dikkate almadı, öyle mi? Ehliyet raporuna kod eklettirdiğinde maliye araç alımı için o rapordaki kodu dikkate mi aldı?

Üst Alt