Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 yıl süreli verilen raporu uzatmanın bir yolu var mı?

kurtoglu39

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim bir sorum vardı. 21,10,2015 tarihin de engelli indirimi için müracaatta bulundum ve çalışma gücümün %51 ini kaybettiğimden dolayı üçüncü derece engelli indiriminden faydalanmam gerektiğinin anlaşıldığı fakat merkez sağlık kurulunca gelecekte engellilik derecesinde değişiklik olabileceği dikkate alınarak rapor tarihinden (21,10,2015) itibaren bir yıl sonra yeniden hastaneye sevki uygun görüldüğünden (21,10,2016) engellilik indiriminden yararlanmak istemesi halinde yeniden hastaneye sevk edilmesi gerektiğini bildirmiştir.
Şimdi sorum şu bu bir yıllık bekleme süresini öne çekebilmenin bir yolu var mı..kurula girerken almış olduğum iki adet doktor raporunu belgelendiremediğim için(şimdi belgem var) rapor oranımın düşük çıktığını zannediyorum. Ek olarak şeker tansiyon kolestrol astım işitme kaybı dolaşım bozukluğu ameliyatım ritim bozukluğu görme zayıflaması ve psikolojik tedavi görmekteyim.Yanıtlama şansınız olursa minnettar olurum şimdiden teşekkürler.

Burdaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama bence bu raporu uzatmak için bir yıl sonra yeniden kurula girmeniz ve sürekli raporunu almanız gerekiyor diye biliyorum.

Psikolojik raporlarda genelde sureli olur rapor bittiği tarihte yenilemeniz gerekir

Üst Alt