Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1,5 yıl sonra formasyonum bitecek. Bu arada EKPSS'ye gireyim mi?

ail özdemir

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ilahiyat 4.sınıf okuyorum.bu sene inşallah üniversite bitecek ve önümüzdeki senede inşallah formasyon alacağım.yani bir buçuk sene sonra öğretmen olmaya hak kazanıyorum.
Şimdi ben bu ekpss ye girmeli miyim.başvuruda bulunmak istediğimde okuduğum üniversiteden üniversiteyi hazirana kadar bitirebilir belgesi istiyorlar. özellikle de aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü.biz kendilerine 4. sınıfı okuduğuma dair bir öğrenci belgesi veya transgript vermemiz yeterli olmuyor mu?sonra mesela ben bu sınava girdim bir buçuk sene sonra formasyonu aldığımda bu girdiğim 2014 ekpss puanıyla öğretmen olarak atanabilir miyim.bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin...

Son düzenleme:
EKPSS kılavuzunda
2.1. BAŞVURU KOŞULLARI
EKPSS’ye ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans veya lisans programlarından mezun
olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar
başvurabileceklerdir. Birden fazla öğrenim düzeyinden mezun olan adaylar mezun oldukları en üst
düzeyden EKPSS’ye başvurmak zorundadır
buna istinaden sınava girmelisiniz :)

sınava gir çünkü bu sınav en az 2 yıl geçerli sende 1,5 yıl sonra inş formasyonunuda almış olursun ögretmen ataması olursa tercihini yaparsın 2 yıl içinde yeni sınav yapılmazsa yeni sınav yapılana kadar ekpss'en geçerlidir fakültenin ögerenci işlerine git 2014 hazirana kadar mezun olabilir yazılı belgeni al mühürünü bastır başvurunu yap kardeşim

ebu mustafa kardeşim üniversite biz sadece öğrenci belgesi verebiliriz diyorhazirana kadar bitirebilir belgesi veremeyiz diyorlar.ama ben genede öğrenci belgesiyle müracaat edreceğim

EKPSS'de lisans başvurusunda 4. sınıfta okuyan başvuramıyor mu?

EKPSS'de lisans başvurusu yapmak istiyorum 4.sınıf okuyorum.aile ve sosyal politikalar ilçe müd. diploma falan diyor.bigisi olan paylaşsın?

Üst Alt