Yazılanları algılamakta sorun yaşadığını düşünüyorum, Bence bol bol kitap okumalısın. @hergele1905
@hergele1905
sapıklıkla itham ettiğin kişi farklı bir şey dememişve seksin sadece üremek için yapıldığı düşüncesi dışında gayet mantıklı yazmış.
Konu rugu tarafından değiştirilmiştir (27.08-2016 Saat 23:49 ).
Yazılanları algılamakta sorun yaşadığını düşünüyorum, Bence bol bol kitap okumalısın. @hergele1905
@rugu
doğru olabilir ama bura yeri değil çok saçma yazması
@hergele1905 Bazi seyleri asman gerekiyor. cinsellik, evliligin bir parcasi oldugu icin gayet yerindedir.
ben evlendiğimde sağlıklıydım sonradan engelli oldum , unutmayalım birincisi evlenirken hastalıkta ve sağlıkta diye kabul ediyoruz , ikincisi davul dengi dengine çalar , geri kalan herşey sizin olsun.
Ucu açık bir konu fikrim ise gönül kimi sevdiyse aşk onda güzeldir vesselam.
Soyle dusunelim.ikiz insan fiziki yapilari, dusunceleri, zevkleri, meslekleri is hayati yasam tarzi hepsi ayni.ikisini birbirinden ayiran birinin engelli digerinin engelsiz olusu.bu durumda hangisini tercih ederdiniz???
@radikal52
fahri bey gönül kimi severse güzel odur engelli olmuş olmamış farketmez aşkın gözü kördür![]()
@hergele1905
6 ay gecti gelisme varmi?
Sevip aşıksam, şartlar da uygunsa kavuşmamız için engel yoksa farketmez.
@hergele1905 ooo daha açılamadın mı 6 ay olmuş ev telefonunu bulmuşsunda falan filan görüntülü konuşma var face var at arkadaşlık isteği açıl kıza böyleyken böyle böyle de boşu boşuna zaman kaybetme kötü olursa sonuç üzülürsün bir de hep mantığa bak duygularına yenilme senin geçtiğin yolların çoğunu geçmiş biri olarak söylüyorum..)
Beni tamamlasın bana yeter (Elmanın diğer yarısı).
@radikal52 Ben ikisini de tercih etmezdim kardeşim. benim sevdiğim insandan dünyada bir tane olacak.
kafayı sevmek ile bozmuşsunuz çay için çay))