aşk bir otobüstür binmesini bilmeli
son durağa gelince inmesini bilmeli
işte bu kadar
aşk bir otobüstür binmesini bilmeli
son durağa gelince inmesini bilmeli
işte bu kadar
özer özkan;
ahahahahah zuhahahahh
ayça çok doğru aktarmışsın düşüncelerini.toprakkaleli umutsuzluk bizim işimiz değil haydi canlan bakalım bir yerlerdi seni bekliyen var çabamaya devam .melek hanım ayça hanım döktürmüş katılmamak mümkün değil herkeze umutlu günler...
Hiç evlemesek ?
ben engelsiz birisi ile evlendim ve eşim ile çok mutluyum. ancak evlilik zor zanaat. ilk başta başladığı gibi gitmeyebiliyor. zamanla her şey değişiyor ve başta önemli olmayan şeyler sonradan çok önemli hale gelebiliyor. karşınızdaki insanla bu konuda sıkıntı yaşamasanız bile ailesi ile ciddi sıkıntı yaşanabiliyor. bu bakımdan yeniden karar vermek gerekse kendim gibi engelli birini tercih ederdim galiba. en azından anlaşılmaya çalışmak zorunda kalmazdım.
Sağlam bi kadın
Bu konu da burada herkes prof olmuştur zaten![]()
Çok merak ediyorum. Engeli olmayan bir insana bu soru soruluyor mu?
Engelli insanların böyle konularda ayrıcalıklı görülmesini anlamıyorum ya.
Bence evlilik engel işi değil gönül işidir. Engelli bir kişi evlenmek için illaki engelli birini seçmek zorunda değildir.
Evlilik yaparken yöre, töre, dil, din, farkı inanın ki dikkat edilmesi gereken konulardır.
İmzayı atarken verdiğin sözle ve Allah huzurunda ettiğin yeminle zaten zorlukları aşıp birbirlerine kol kanat gereceğini söylüyor eşler.Evliliğin ilerleyen zamanlarının ne göstereceği eşin engelli veya engelsiz olmasına kesinlikle bağlı değildir.
engelli ya da engelsiz olması değil de, yeterince hüzün yaşamış bir kadınla evlenicem. sonrasında her yaşananı mutluluk hanesine yazdırıcam.
uzanıp kanlıcanın orta yerinde bi taşa
salkımından tutup üzüm yiyeceğiz
Eger bayan engellı adam engelsız olursa o evlılık olmaz adamın gözu bır sure sonra dısarda olur
Ben böbrek nakli hastasıyım bana kalırsa benim durumumda birini kendime layık görmemek hiç mi hiç haddime değil bu benim görüşüm ama engelli olur ama sağlam olur onu Allah bilir ama engelli birini seversemde asla bırakmam
Alı bu senın dedıgın kısıden kısıye degısır
ben hastayim engeli birine kesinlikle bakamazdim herhal...asik olsamda bi noktada biter... ev islerini ve calistigimiz para ortak olarak paylasmali diye dusunuyorum...tekerlikli sandalyade birine ne kadar asik olsamda husranla biterdi