seni en iyi ben anlayabilirimAlıntı Yapılan Kişi: seko84
allah yardımcımız olsun.
seni en iyi ben anlayabilirimAlıntı Yapılan Kişi: seko84
allah yardımcımız olsun.
seviyorsan açılacaksın arkadaşım hayat tek kişilik bir sahne değildir.. kaybedeceğin birşey yok.. ama korkarsan çok şey kaybedeceksik.. bunu unutma.. hadi biraz cesaret ve olumlu düşünce..
Böyle bir durum da napcan bilmiyorum bana sorarsan ben hiççç açılma çünkü benim başımdan geçti insan gerçekten çok üzülüyor ama onun için üzülmeme hiç gerek yokmuş deymezmiş artıık unuttum ve de bidamı dedin aman kalsın demek çok çirkin bir olaya düşmüşümde hiç haberim yokmuş ona duygum artık nefrete dönüştü iyikide dönüşmüş :twisted: bilmiyorum eğer sevdiği biri varsa kesinlikle olmaz arkadaşım Allah yardımcın olsun hiç bir zaman üzülme gerçekten deymez![]()
İkı ucu ballı değnek vala zor durum. Burda kızın sana hayır demesi seni ne kadar etkiler bu önemli.
Ben bu konuda artık çooooook önceden yaptığım gibi söylesem mi? söylemesem mi? diye düşnmüyorum. Kendi duygularımdan eminsem söylerim. Dikkat ettiğim tek şey sevgilisi var mı? hoşlandığı var mı? bunu araştırırım.
Bizde insanız duygularımız var. İçinde tutupta şişme koyver gitsin :lol:
Ama bir hayırda kimseyi yıkmamalı. :wink:
mrb: bu gerçekten zor bi durummuş yaşayan biri olarak. ahmetermişin dediği gibi çok acı verici. onu heran görüyorsun mutlaka karşılaşıyosun. görmesende göresin geliyo sesini duyasın geliyo gözlerinin içine bakasın geliyo doyasıya.bi taraftanda hissettirmemeye çalışıyosun ona çünkü biliyosunki o senin için yanlış biri ama aşık oldun seviyosun deli gibi. onu mutlaka görüyosun karşılaşıyosun. hem görmeye hem görmemeye dayanamıyosun. işte böyle bi durumdayım bende unutmaya çalışıyorum onu. (onun niçin yanlış biri olduğunu ne siz sorun ne de ben söyleyeyim) artık acı çekmek istemiyorum hergün ağlamak istemiyorum ne yapıcam. bu duyguyu yaşadığım için mutluyum ama tek başına yaşamak çok acı verici. tek çarem onu unutmak ama nasıl???
bence duygularınızdan eminseniz sevdiğinize açılmanız en doğrusu çünkü en kötü ihtimalle alınacak red cevabı bile bir ömür boyu acaba sevdiğimi söyleseydim ne cevap verecekti diye düşünmekten daha iyidir diye düşünüyorum evet sevgi cesaret ister eminim sizde de o cesaret var
açılma arkadaşım... aşkın senin içindeyken çok değerli... seni reddedecek.. o andan itibaren ondan nefret ederek yaşayacaksın... bana kalırsa severek yaşaman daha güzel... bence hiç riske girme... eğer bigün gerçekten çok belirgin bir işaret alırsan bi dene ama direkt ilk ben gideyim konuşayım dersen... bilemiyorum... ben taraftar değilim... sonuçları yıkıcı olabilir...
buna katılmıyorum en iyisini sen biliyorsun hatta aşağı yukarı alacağın cevabı da bilirsin ama olacaksa erken olsun öleceksede erken ölsün ne fazla üzül ne fazla heveslen bir an önce bağla bir yola ama bağlarken de pat diye bağlama yavaş yavaş nabza göre şerbeti vererekAlıntı Yapılan Kişi: economystic
BUYUCU ARKADAŞIM.
ÇOK GÜZEL BENDE AYNILARINI DERDİM, AMA SAOL SEN SÖYLEMİŞSİN.
SÖYLEMEDİĞİNE PİŞMAN, OLMAK İLERDE SİZİ DAHA ÇOK ÜZECEKTİR.
CEVAP NE OLURSA OLSUN BİRAN ÖNCE SÖYLE DERİMM.
KABUL EDER BELKİ, ETMEZSEDE DÜNYANIN SONU DEĞİL DİYE DÜŞÜN..
söyle kardeşim söyle vallahi kendi kendine delirmekten daha iyiymişoh be dünya varmış diyor insan
![]()
Seviyorsan bir şekilde bunu hissettirmen lazım. bunuda ne şekilde yapacağını yine sen bilirsin arkadaşım. Allah yanında olsun
arkadaşım içinden geçeni söyle keşke söyleseydim deme söyle bir şey bir kız var ama çok güzel bütün erkekler ona bakarak benimde böyle bir sevgilim olsun diye düşünüyor ve nasılsa kesin bir çıktıgı var diye teklif etmiyor ama halbuki kızın çıktığı filan yok herkes böyle düşünçede olursa böyle bir kızın çıkdıgı olmazmı diye teklif etmiyor onun için birde o kıza sormak lazım yani bazı zaman bile güzellik başa bela onun için sevdiğinize söyleyin
Aynı durumdayım,
Açıldığımda reddedilmek çok koyar.
Mahvolurum.
Onu unutamam her zaman görüyorum.
Belki zamanla sadece yokluğununa alışabilirim.
Unutmak imkansız!