Bende sevmek sevilmek istiyorum ama herkes farklı düşünüyor herkes yakışıklı güzel paralı biri olsun istiyor.oysa sevgi herşeydir.sevgi varsa parada olur aşkta olur mantıkta olur. Bende kafama uyarsa severse beden evlenmeyeyeyim ama yok iste.
Bende sevmek sevilmek istiyorum ama herkes farklı düşünüyor herkes yakışıklı güzel paralı biri olsun istiyor.oysa sevgi herşeydir.sevgi varsa parada olur aşkta olur mantıkta olur. Bende kafama uyarsa severse beden evlenmeyeyeyim ama yok iste.
@mustafa şahinn
Mustafa bey siz engellilerle anlaşabiliyor musunuz?sizce engelliler kompleksli ve öz güvensiz mi?
Herkesin düşüncesi farklıdır.ben öyle görmedim.sevmek yürek ister cesaret ister. Emek ister.sevebilmek için iki insanın birbirini anlaması lazım birbirini tamamlaması lazım.eger öyleyse engel yoktur.ben buna inanır buna inarim
@mustafa şahinn
İnşAllah aradığınız sevgiyi mutluluğu bulursunuz iyi forumlar..
Sağ olun allah herkesin gönlüne göre versin efendim.herkes mutlu huzurlu sevgi dolu olsun.sevmekten asla usanmayınız.ben son yaşamıma kadar sevgiyi arayacagim
@sgurkan doğrı diyon cnm boşver![]()
@mustafa şahinn
İlk yaşamınızda bulamadınız sanırım.
@ekonomist79
siz buldunuz mu![]()
@selda*
[emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@sgurkan
Sultan hanım siz zihinsel engellisiniz sanırım foto zihinsele benziyor.
@ekonomist79
siz önce kendinize bakın diyecegim de sizi kirmak istemiyorum haddinizi aşmayın isterseniz.Sizinle muhatap olacak birsey soylemedim cunku.
@sgurkan, bana yazacakken karışıklık oldu sanırım![]()
@selda*
Sana neden yaziyorki.