TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 61 / 72 İlkİlk ... 115157585960616263646571 ... SonSon
Toplam 1078 mesajın 901-915 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Zorro Avatarı

Gerçek Adı
    Žorro
    Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    21:50
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    884
    Verilen Beğeniler
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin…
    Acı seni daha güçlü yapar, Korku daha cesur, kırık bir kalp ise; seni daha akıllı yapar.

Üye
    deep_blue85 Avatarı

Son Giriş
    02.06-2023
    Saat
    10:28
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    4
    Blog Mesajları
    5

Konu başlığı bile ayrımcılık içeriyor.Sonuçta her bayan yada her erkek kendisinden her yönden daha iyi birisine adapte olmaya çaba gösterir.Kimse rahatının kaçacağını bile bile bir yola girmek istemez.Aşk denilen şey belli bir sürede tükenir yerini sevgi o da bitince saygı alır. Eğer karşınızdakine saygı duymuyorsanız bunların hiçbir önemi kalmıyor.Canım cicimle başlayıp küfürlerle biten bir ilişkiden herkes kaçmalı bana göre..

Üye
    sgurkan Avatarı

Son Giriş
    27.04-2022
    Saat
    17:04
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    628
    Verilen Beğeniler
    809

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    @Jozefim

Kişisel algılamadım zaten herkesin düşüncesi farklıdır saygi duyuyorum.Herkes en iyisini ister ama bakalimda alnımıza yazıldı mı?.

Üye
    ikinci bahar Avatarı

Son Giriş
    08.01-2023
    Saat
    23:09
    Yaşadığı Yer
    İl
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    28

Bakici ariyorlar ve buluyorlarda.

Üye
    Zamanın Ötesinde Avatarı

Son Giriş
    23.07-2019
    Saat
    13:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    113
    Verilen Beğeniler
    74

Davul bile dengi dengine sözü hayatın bir gerçeğidir.. Bu gerçekten kaçamazsınız..

Daha öncede bu konuya yazmıştım yine yazayım. Konu başlığının tam tersini düşün.. Engelli bayanlar neden engelsiz erkekleri tercih ediyor ? Evet ben bu olaya 3-4 kez şahit oldum ve çevremde de bizzat gördüm..

Hatta engelli bayanlar engelsiz bayanlara göre daha bir egolu ve kendilerini hint kumaşı sanıyorlar artık bu özgüven nereden geliyor onuda siz bulun.. Her neyse bence engelli bayanların, engelsiz erkek tercih etmesi; engelli erkeklerin engelsiz bayan tercih etmesinden daha yüksek..

Son söz olarak kalp kimi seçerse onu ister engelli engelsiz farketmiyor fakat konu başlığı, başlı başına ayrımcılık içeriyor

Üye
    Zorro Avatarı

Gerçek Adı
    Žorro
    Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    21:50
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    884
    Verilen Beğeniler
    3

Seçim yapani Allah çarptın😟

Üye
    acı gerçek Avatarı

Son Giriş
    29.05-2023
    Saat
    11:42
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    124
    Verilen Beğeniler
    47

Engelli neden neden engelsizi seçer bunun cvbi su sen engelsiz olsan engelli secermiydin secmezdin sen dedigime bakma genelleme yapıyorum .. cok aşık olmadikca kimse su engelsiz su engelli bunla evleneyim dye secim yapmaz nasiptr ama engelsiz biri engelli birini aşık olmadikca secmez çünkü ugrasamam bunla bn dusuncesi yada cocuga gecer korkusyla secmez ..

Önceden kızlar kendini seven erkeklerin cokluguyla simarir ne kadar sevildgini ölçerdi kndisi icin kavga eden erkeklere bayılırdi her kiz dgl tabi ama boyleydi
    Şimdi tam tersi engelli engelsiz farketmeksizin erkeklerde kizlar gbi kendini sevilip sevlmedigini ölçüyo ne kadar kisi sevyo ona bakip yakisikliligiyla övünuyo .. kızlarla evlenmek icin değil eğlenmek icin takılıyor yada konuşuyor. . Devir cok değişik guvenebilecegin birini bulursaniz kacirmayin sizinle oynamayacak sevginizi ölçmeyecek gerçekten seven birini bulursanz kacrmayin ..engel falan sorun değil kalbi sakat olmasin ..
    Size ayna olacak insani bldgunzda kisi edepli ahlakli ve karakterliyse szde evliliğe soguk deglsenz kacrmyn derim
    Konu acı gerçek tarafından değiştirilmiştir (11.10-2017 Saat 00:10 ).

Üye
    zendark Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    17
    Verilen Beğeniler
    23

Bilmiyorum yazıldı mı engelli bir insan engelsiz birini kendisine bakması için seçebilir.Bakmaktan kasıt hayatını kolaylaştırmak olarak görebiliriz.

Mesela sağlıklı bekar bir erkek her gün yemeği,ütüyü vs yapmaktan bıkar ve işten gelince evde bir sıcak çorba arar bunun içinde ben bir yuva kurmalıyım der ve evlenir.Bunun gibi engelli bir erkek de hayatını iyice zorlaştıracak engelli bir bayanla yuva kurmak istemez.Tabi gönül işin içine girince bu yazdıklarım geçersiz kalıyor.Ben sadece mantıklı bir varsayım ortaya attım

Üye
    sgurkan Avatarı

Son Giriş
    27.04-2022
    Saat
    17:04
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    628
    Verilen Beğeniler
    809

@acı gerçek

Ne güzel yazmissiniz ağzınıza saglik.Düzgün insan zor buluyoruz engelli engelsiz ayrımı mı? kaldı artık.Bir insan kopmleksli olmayacak kendine güvenecek, gerisi gelir zaten.
    Konu sgurkan tarafından değiştirilmiştir (11.10-2017 Saat 10:33 ).

Üye
    _suna_ Avatarı

Gerçek Adı
    bülbül
    Son Giriş
    12.06-2021
    Saat
    15:39
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    51
    Verilen Beğeniler
    48
    Blog Mesajları
    5

peki engelsiz bir kadın engelli bir erkek ister mi? bu sorum engelsiz kadın ile evlenmek isteyenlere gelsin

Üye
    Jozefim Avatarı

Gerçek Adı
    Jozefim
    Son Giriş
    01.06-2023
    Saat
    11:06
    Yaşadığı Yer
    Uranüs Belediyesi
    Alınan Beğeniler
    68
    Verilen Beğeniler
    18
    Blog Mesajları
    1

boş sorular.

Üye
    _suna_ Avatarı

Gerçek Adı
    bülbül
    Son Giriş
    12.06-2021
    Saat
    15:39
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    51
    Verilen Beğeniler
    48
    Blog Mesajları
    5

size göre boş.

Erkeğin bunu düşünmeye hakkı varken karşıdaki engelsiz diye nitelendirdiğimiz kadını kimse düşünmüyor. çok az istisna vardır ben etrafımda çok az istisna gördüm. (iki kişi ve iki erkek de görme engelli ) kendine yetebilen yani dışarıda ya da evde kimsenin yardımına ihtiyaç duymayanlar için demiyorum ama bütün evi çekip çeviren ve sürekli karşısındakine (bakmak çok hoş bir kelime değil çoğu kişi kullanmış ama)

yardımcı olmak durumunda kalacak kadın ya da erkek bir süre sonra bu durumdan yorulacaktır. evlilik bence karşı taraf benim hayatımı kolaylaştırsın diyerek yapılacak bir iş değildir. Eğer taraflardan biri kendine zaman ayırmakta zorluk çekmeye başlarsa o evlilikte çatırdamalar başlar. Bu işin içine çocuk da girerse bir tarafın hayatı kolaylaşırken diğer tarafın hayatı zorlaşacaktır ve eski günlerini arayacaktır. Gerçekten de evlilik hayatı paylaşmaktır.

Üye
    burcu11031249 Avatarı

Gerçek Adı
    _
    Son Giriş
    03.02-2018
    Saat
    12:09
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    4

Engelli insan neden engelli insanla evlenmek zorunda olsun insan neden böyle düşünür bunu düşünen insanın mantığı nedir böyle düşünen insan mantıklı açıklama yapabilir mi bana ben hayatımda gördüğüm en iğrenç karakter li yyaratığıı benden durumu daha iyi benim ile tıpta hastalığı aynı olan iğrenç karakterli fiziksel hastalığı psikolojik hastalığa dönüşmüş yaratıkla tanışmıştım ve keşke tanımasaydım kendimden iğrendim engelli insanla evlenmek zorunda olduğumuzu düşünmüyorum hayatta kimin pislik yapacağını bilemiyorsunuz

Üye
    mromr Avatarı

Gerçek Adı
    omer
    Son Giriş
    13.05-2023
    Saat
    02:05
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    57

bilemiyorum sadece kendimi biliyorum cevabını aradığım soruları açıklığa kavuşturmak için üye oldum..

Üye
    çirkin Avatarı

Gerçek Adı
    Çirkin
    Son Giriş
    31.05-2023
    Saat
    00:52
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    341
    Verilen Beğeniler
    303
    Blog Mesajları
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Niye etmesin ki

Sayfa 61 / 72 İlkİlk ... 115157585960616263646571 ... SonSon