Allah herkese hayırlı bir eş nasip eylesin.İyi günde herkes yanınızda olur önemli olan kötü günde sizinle kalmasını becerebilen bir eş sahibi olabilmek.
@özzgee
yapsında dozajında olmalı fazla naz aşık usandırıyor bir de dertlerle ugrasıyoruz sürekli nazla ugrasamıyorum ben açıkcası
Allah herkese hayırlı bir eş nasip eylesin.İyi günde herkes yanınızda olur önemli olan kötü günde sizinle kalmasını becerebilen bir eş sahibi olabilmek.
16 yıldır engelliyim, engeli ağır olarak tabir edilenlerdenim. Kendim gibi biriyle ancak bir yuva kurabilirim diye düşünürken benimle aynı engelde (omurilik felci) olanların tercihlerini hep daha az engeli olan yada engeli olmayan bayanlardan seçtiğini farkettim. Bakış açısı şu çünkü: "bana bakabilsin, beni çekip çevirebilsin." Yani engelli bir erkek engelsiz bir bayanı seçiyorsa bu sebeple seçer. İki engellinin de olduğu ilişkilerde mutlaka bir taraf daha iyi durumdadır, engeli daha azdır ve bu genelde bayan olandır. Erkeğin görevi olarak bakılan çalışıp eve para getirmesi ama bir kadının görevi olarak bakılan evi çekip çevirmesi, yemek yapması, çocuk doğurması, çocuğa bakması, vs vs vs Bütün bunları yapabilecek bir kadın istiyor erkek. Yani ben hem çalışırım hem de gelir evde eşime ev işlerinde yardım ederim, bulaşığı yıkarım, evi süpürürüm nolacak diyen bir erkekle karşılaşmamız çok ama çok zor. Mesele engelli engelsizden çok kadına yüklenen misyondan kaynaklanıyor.
bende engelli bayanları tercih ederim yaşım 29 %45 engelim var zihinsel ruhsal duygusalım önemli olan yaş değil birbirini sağlıkta yaşlılıkta mutlu olması yeterli ve kalbi temiz olması gerekir
etkilendin o da senden etkilendi aileler, kültürler uyuştu işte bir yastıkta kocamak budur. isterse son nefeste birlikte ol.
naz oyun bozuyor bunaltıyor farkında olun kızlar veya erkekler. insanın kafasını karıştırmayın çözümü zorlaştırmayın. sonuç odaklı değil süreç odaklı olun adamın canını sıkmayın.son cümle espri şaka lafın gelişi ok.
Yeterki kaderinde ki kişi o olsun engelli veya Engelsiz ne olursa olsun o evlilik olur tercih meselesi değil diye düşünüyorum kaderinde kimse yoksa bekar olarak kalırsın.
Herşey kader kısmet ve nasip işidir.
@denizkızı senin söylediklerine de katılmıyorum nasip kısmet olarak bakmanı öneririm bu işlere dışarıdan baktığında senin söylediklerin gibi gözükebilir ama tam tersi durumlarda olabiliyor kız ağır engelli erkek hafif engelli evli olanlar çok vardır. Elimizde bilimsel veri var mı istatistik veya kamuoyu araştırması anket falan neye dayanarak bu türden bir algıya varıyorsunuz bence kafadan engelli olmayıp olayı erkek kadın ilişkisinden tartışmak gerekli kendi kendimize engellileri uzaylı gibi göstermeye gerek yok![]()
@aliş şerif konuyu açan kendisiyle ayni engele sahip biriyle evlendi.Allah mesut etsin
@özzgee
Hepimiz engelliyiz bunun kadını erkeği yok, biz birbirimizi anlamazsak bizi kimse anlamaz engelimizi bilerek yaşıyoruz bir engelli kadında insan bir engelli erkekte insan o yüzden engelli mi değilde insan olarak bakarsak olaya hiç bir sıkıntı kalmayacaktır..
Her şeyin hayırlısı. Herkes kısmetinde ne varsa onu elde eder.
Konuyu açan kişi kendisiyle aynı engele sahip kişiyle evlendiyse ne mutlu ona..
engelsiz bayanlardan beni çok seven oldu hepsini reddettim bence herkez kendi gibi biriyle mutlu olabilir benim düsüncem saygılar
benim hayatta en sevmediğim söz davul bile dengi dengine çalar sözüdür kimse kalbinin ısınacağı insanı seçemezki bence nasip işidir ben mesela kendi engelimden biriyle evlenmek istemiyorum ama bu kendi engelimdekileri hor gördüğüm için değil sadece herkesin illaki kendi engelinden biriyle evlenmek zorunda olmadığından ama hiç bir zaman da büyük konuşmam bir bakmışsın kendi engelimden birini sevmişim her şey nasiptir ama insanlar hep yanlış düşünüyor ben şimdi kendi engelimden birini istemiyorum dedim ya sen önce bir kendine bak derler ama bunun adı aşk sevgi kimse kime aşık olacağını bilemez