TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 59 / 72 İlkİlk ... 94955565758596061626369 ... SonSon
Toplam 1078 mesajın 871-885 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    emogumo Avatarı

Gerçek Adı
    emre
    Son Giriş
    11.04-2020
    Saat
    15:09
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    17
    Verilen Beğeniler
    91

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @özzgee

yapsında dozajında olmalı fazla naz aşık usandırıyor bir de dertlerle ugrasıyoruz sürekli nazla ugrasamıyorum ben açıkcası

Üye
    Sugaremro Avatarı

Gerçek Adı
    Emrah
    Son Giriş
    10.01-2023
    Saat
    16:15
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    104
    Verilen Beğeniler
    216

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Allah herkese hayırlı bir eş nasip eylesin.İyi günde herkes yanınızda olur önemli olan kötü günde sizinle kalmasını becerebilen bir eş sahibi olabilmek.

Üye
    denizkızı Avatarı

Gerçek Adı
    Şilan
    Son Giriş
    21.02-2023
    Saat
    15:42
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    335
    Verilen Beğeniler
    43

Zaten Değerlendirdiniz! 6
    16 yıldır engelliyim, engeli ağır olarak tabir edilenlerdenim. Kendim gibi biriyle ancak bir yuva kurabilirim diye düşünürken benimle aynı engelde (omurilik felci) olanların tercihlerini hep daha az engeli olan yada engeli olmayan bayanlardan seçtiğini farkettim. Bakış açısı şu çünkü: "bana bakabilsin, beni çekip çevirebilsin." Yani engelli bir erkek engelsiz bir bayanı seçiyorsa bu sebeple seçer. İki engellinin de olduğu ilişkilerde mutlaka bir taraf daha iyi durumdadır, engeli daha azdır ve bu genelde bayan olandır. Erkeğin görevi olarak bakılan çalışıp eve para getirmesi ama bir kadının görevi olarak bakılan evi çekip çevirmesi, yemek yapması, çocuk doğurması, çocuğa bakması, vs vs vs Bütün bunları yapabilecek bir kadın istiyor erkek. Yani ben hem çalışırım hem de gelir evde eşime ev işlerinde yardım ederim, bulaşığı yıkarım, evi süpürürüm nolacak diyen bir erkekle karşılaşmamız çok ama çok zor. Mesele engelli engelsizden çok kadına yüklenen misyondan kaynaklanıyor.

Üye
    enginbey8108 Avatarı

Son Giriş
    19.03-2023
    Saat
    16:25
    Yaşadığı Yer
    DÜZCE
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    bende engelli bayanları tercih ederim yaşım 29 %45 engelim var zihinsel ruhsal duygusalım önemli olan yaş değil birbirini sağlıkta yaşlılıkta mutlu olması yeterli ve kalbi temiz olması gerekir

Üye
    tsrahman Avatarı

Gerçek Adı
    Tayyip Rahm Saltoğlu
    Son Giriş
    15.01-2023
    Saat
    11:34
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    4

etkilendin o da senden etkilendi aileler, kültürler uyuştu işte bir yastıkta kocamak budur. isterse son nefeste birlikte ol.

naz oyun bozuyor bunaltıyor farkında olun kızlar veya erkekler. insanın kafasını karıştırmayın çözümü zorlaştırmayın. sonuç odaklı değil süreç odaklı olun adamın canını sıkmayın. son cümle espri şaka lafın gelişi ok.

Askıda Üyelik
    büşra3344 Avatarı

Gerçek Adı
    büşra
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    6

Yeterki kaderinde ki kişi o olsun engelli veya Engelsiz ne olursa olsun o evlilik olur tercih meselesi değil diye düşünüyorum kaderinde kimse yoksa bekar olarak kalırsın.

Herşey kader kısmet ve nasip işidir.

Üye
    aliş şerif Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    afyonkarahisar
    Alınan Beğeniler
    87
    Verilen Beğeniler
    53

@denizkızı senin söylediklerine de katılmıyorum nasip kısmet olarak bakmanı öneririm bu işlere dışarıdan baktığında senin söylediklerin gibi gözükebilir ama tam tersi durumlarda olabiliyor kız ağır engelli erkek hafif engelli evli olanlar çok vardır. Elimizde bilimsel veri var mı istatistik veya kamuoyu araştırması anket falan neye dayanarak bu türden bir algıya varıyorsunuz bence kafadan engelli olmayıp olayı erkek kadın ilişkisinden tartışmak gerekli kendi kendimize engellileri uzaylı gibi göstermeye gerek yok

Üye
    _çalıkuşu_ Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Memleketim
    Alınan Beğeniler
    886
    Verilen Beğeniler
    179
    Blog Mesajları
    26

@aliş şerif konuyu açan kendisiyle ayni engele sahip biriyle evlendi.Allah mesut etsin

Üye
    nuri3558 Avatarı

Gerçek Adı
    Nurettin
    Son Giriş
    22.11-2020
    Saat
    20:42
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    108
    Verilen Beğeniler
    1

@özzgee

Hepimiz engelliyiz bunun kadını erkeği yok, biz birbirimizi anlamazsak bizi kimse anlamaz engelimizi bilerek yaşıyoruz bir engelli kadında insan bir engelli erkekte insan o yüzden engelli mi değilde insan olarak bakarsak olaya hiç bir sıkıntı kalmayacaktır..

Üye
    huzurvetakva Avatarı

Gerçek Adı
    Yakup Kurt
    Son Giriş
    16.08-2017
    Saat
    00:28
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    2

Her şeyin hayırlısı. Herkes kısmetinde ne varsa onu elde eder.

Üye
    Zamanın Ötesinde Avatarı

Son Giriş
    23.07-2019
    Saat
    13:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    113
    Verilen Beğeniler
    74

Konuyu açan kişi kendisiyle aynı engele sahip kişiyle evlendiyse ne mutlu ona..

Üye
    halilibrahimozen Avatarı

Gerçek Adı
    halilibrahim
    Son Giriş
    11.04-2019
    Saat
    23:13
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    24

engelsiz bayanlardan beni çok seven oldu hepsini reddettim bence herkez kendi gibi biriyle mutlu olabilir benim düsüncem saygılar

Üye
    sgurkan Avatarı

Son Giriş
    27.04-2022
    Saat
    17:04
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    628
    Verilen Beğeniler
    809

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: gtrcgokhan Mesajı Gör
    peki o zaman şöyle anlatayım. tekerlekli sandalyedeki bir erkeğin başka bir tekerlekli sandalyeli bayanla ilişkisi olduğunu düşünün. zaten kendine zor yetiyor. bi de bayanla mı ilgilensin? zaten ülkemiz şartları malum ulaşım altyapı vs çoğu bizler için düşünülmemiş. başlarda güzel geçse de sorunlar bir yerde birike birike patlar. o bakımdan engellinin engelliyle ilişkisi çok zordur istisnalar hariç. bu açıdan engellileri tercih etmiyorlardır. oldu mu şimdi? hen sadece erkekler değil bayanlar da böyle düşündüklerine eminim.
    Su yazdiklariniz okadar cok sacma geliyor ki bana siz es degil bakici ariyorsunuz.Evet bu fedakarligi bayanlar da görüyorum yinede ama erkeler de hic görmüyorum.

Üye
    makounichi Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    14:42
    Yaşadığı Yer
    uşak
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    5

benim hayatta en sevmediğim söz davul bile dengi dengine çalar sözüdür kimse kalbinin ısınacağı insanı seçemezki bence nasip işidir ben mesela kendi engelimden biriyle evlenmek istemiyorum ama bu kendi engelimdekileri hor gördüğüm için değil sadece herkesin illaki kendi engelinden biriyle evlenmek zorunda olmadığından ama hiç bir zaman da büyük konuşmam bir bakmışsın kendi engelimden birini sevmişim her şey nasiptir ama insanlar hep yanlış düşünüyor ben şimdi kendi engelimden birini istemiyorum dedim ya sen önce bir kendine bak derler ama bunun adı aşk sevgi kimse kime aşık olacağını bilemez

Üye
    SGB Avatarı

Son Giriş
    28.03-2023
    Saat
    14:29
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    308
    Verilen Beğeniler
    554

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    yinemi aynı konuuuuu ...K elebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar demiş Müşfik Kenter ben daha da bişey söylemem artık )))

Sayfa 59 / 72 İlkİlk ... 94955565758596061626369 ... SonSon