TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 56 / 72 İlkİlk ... 64652535455565758596066 ... SonSon
Toplam 1078 mesajın 826-840 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Jozefim Avatarı

Gerçek Adı
    Jozefim
    Son Giriş
    23.06-2022
    Saat
    12:35
    Yaşadığı Yer
    Uranüs Belediyesi
    Alınan Beğeniler
    68
    Verilen Beğeniler
    18
    Blog Mesajları
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @özzgee
    sansınlar. sen de kendini izah et o zaman. sisteminizi değerlerinizi reddediyorum de herkese. kimden çekiniyorsun..
    bir erkek olarak ben bunu diyebiliyorken, nice erkek bu davada bedel ödemişken sizin gibi maalesef bolca bulunan kadınların mıymıntılığı ezikliğini görünce
    kadınlar ezilmeli diyorum. ezilmeyi hakediyor diyorum.
    zira kendilerini bu noktaya getiren kendileri..
    @özzgee
    sansınlar. sen de kendini izah et o zaman. sisteminizi değerlerinizi reddediyorum de herkese. kimden çekiniyorsun..
    bir erkek olarak ben bunu diyebiliyorken, nice erkek bu davada bedel ödemişken sizin gibi maalesef bolca bulunan kadınların mıymıntılığı ezikliğini görünce
    kadınlar ezilmeli diyorum. ezilmeyi hakediyor diyorum.
    zira kendilerini bu noktaya getiren kendileri..

Üye
    özzgee Avatarı

Gerçek Adı
    Özge
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    21:24
    Yaşadığı Yer
    Hatay
    Alınan Beğeniler
    29
    Verilen Beğeniler
    3

@Jozefim

Kimseden çekinmiyorum sadece üşengeç bir insanım öyle deseydim başka konu açılacaktı ve benim uğraşacak sabrım yok

Üye
    TahaAY Avatarı

Gerçek Adı
    Taha
    Son Giriş
    08.05-2022
    Saat
    03:53
    Yaşadığı Yer
    Kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    288
    Verilen Beğeniler
    4

@özzgee Kadın haklarına saygı duyuyoruz ama kişilerinde kendince haklı yanları vardır nede olsa madalyonun iki yüzü bulunmakta birde buna dik bakanlar var sözüm meclisten dışarı son durum size atıf olan bir şey değildir. Hayırlı forumlar.

Yasaklı Üye
    Helsinki Avatarı

Gerçek Adı
    İron
    Son Giriş
    03.07-2019
    Saat
    18:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    823
    Verilen Beğeniler
    936

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Kadınlarda aynı şeyi söylüyor ağır engelli ile yapamam diyor ben dediğimde neden tepki alıyorum ayrıca kadınlar da kendi işini kendi yapsın bana yük olmasın ekonomik durumu iyi olsun aileme yakın yerde oturalım takıntısı var

Üye
    ist01 Avatarı

Gerçek Adı
    fikret
    Son Giriş
    26.05-2023
    Saat
    23:24
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    33
    Verilen Beğeniler
    0

bayan arkadaş bukduk da bizmi evlenmedik dişarda bayanlara selam versen tacizci oluyorsun

Üye
    tudor Avatarı

Son Giriş
    08.07-2018
    Saat
    21:14
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Açıkcası bir işitme engelli olarak işitme engelli bir bayanla evlenmeyi çok isterdim. Birbirimizi daha iyi idare ederdik bence.

Üye
    msait19 Avatarı

Son Giriş
    17.05-2023
    Saat
    23:12
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    96
    Verilen Beğeniler
    164

hayırlısını dileyin... hiç engeli olmayan kız arkadaşımla çok mutluyuz. inşaAllah evliliğe kadar gidecek bi ilişki yaşıyoruz. yurume engelliyim. tekerlekli sandalye kullanıyorum. sevmek onemli... ve de saygı...

Askıda Üyelik
    Balrenklikız Avatarı

Gerçek Adı
    Aycan
    Son Giriş
    16.09-2019
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Hatay
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    Konuyu çok saptırıyorsunuz.biriniz takmış kadınların ailelerle yaşamak istemesine belli ki dili yanmış tamam anladık ama her yazılana aynı cevap verilmez ki.madem öyle birşeyden yakınıyorsunuz o zaman "ailesine yakın oturmak isteyen engelli kadınlar kadınlar vs." diye bir konu başlığı açıp ordan devam edin burda ne işiniz var? Birileriniz de tutturmuş feminist misiniz diye. Hakkını savunan her kadın feminist mi sizce? Ya da eğer öyle düşünüp sonrasında "böyle kadınlar eziktir" diyen adam bu durumda misojinist mi oluyor? Çok doluymuşsunuz her biriniz nasıl saldırdıysanız... Arkadaşlar konu başlığını okuyalım. Benim şahsi fikrim erkeklerin büyük bir çoğunluğu (ki bu genellemenin içinde bir nefret yok, izlenim var) şekilcidir. Hepsi diyemiyorum illa ki istisnalar var ama ben çoğundan bahsediyorum ve sizler de verdiğiniz cevaplarla bunu doğruladınız. Bir erkek eğer ihtiyaçlarını karşılayamayıp evlenmek istiyorsa (ki bu en doğal hakkı) muhakkak ona bakabilecek ve bu sorumluluğu kaldırabilecek bir kadın ister çünkü kendi herhangi bir sorumluluk alacak durumda değildir bunu anlarım. Ve her anlamda sağlıklı bir kadın (her kadın değil) bu sorumluluğu alır çünkü "çoğu" kadın duygularıyla hareket eder,kalbiyle hareket eder gözleriyle değil. Ama erkeklerin "çoğu" için aynı şeyi söyleyemiycem çünkü onlar önce gözleriyle sonra kalpleriyle bakarlar veya severler.Aynı durumda sağlam bir adam bu durumdaki bir kızı kabul etmez biyerlerde illa ki vardır böyle ilişkiler ama varsa da bu sayı diğer duruma oranla daha azdır. Bu benim şahsi fikrim ve gözlemlerim. Ben bunu bilir bunu söyler ve buna inanırım.

Üye
    özzgee Avatarı

Gerçek Adı
    Özge
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    21:24
    Yaşadığı Yer
    Hatay
    Alınan Beğeniler
    29
    Verilen Beğeniler
    3

Arkadaş üşenip yazmadığım her şeyi özetlemiş. Duygularıma tercüman olduğun için teşekkürler

Askıda Üyelik
    Balrenklikız Avatarı

Gerçek Adı
    Aycan
    Son Giriş
    16.09-2019
    Saat
    12:56
    Yaşadığı Yer
    Hatay
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    2

Önemli değil ne demek ��

Üye
    Hipoksi Avatarı

Gerçek Adı
    Burak
    Son Giriş
    26.12-2020
    Saat
    16:05
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

Ataerkil bi toplumun getirdigi sonuclar bunlar kadin erkek esit densede malesef literaturde boyle olsada esit olmuyo yasam sartlarinda

Yasaklı Üye
    Helsinki Avatarı

Gerçek Adı
    İron
    Son Giriş
    03.07-2019
    Saat
    18:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    823
    Verilen Beğeniler
    936

@özzgee

Özge Hatay dayanışması yapmışsınız size katıldığım noktalar var evet erkekler dış görünüşe bakıyor bu bir gerçek ama diğer bir gerçeklikte kadının doğurgan olup olmaması yani engeli evlenmesine ve bebek yapmasına etki eder mi çok ince detaylar var tabi genetik engeli olan bir kadın veya erkek evlenip bu rahatsızlığı bebeklerine geçirebilir . Buna çözüm evlatlık edinmek olabilir yada taşıyıcı anne bulmak .

Üye
    _çalıkuşu_ Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Memleketim
    Alınan Beğeniler
    890
    Verilen Beğeniler
    179
    Blog Mesajları
    26

@Balrenklikız
    Aynı şeyleri dedim ama görüşlerime saygı duyulması gerek ken bastırılmaya çalisildim.dediklerinize aynen katılıyorum

Üye
    aliican Avatarı

Son Giriş
    21.06-2021
    Saat
    11:40
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Çok göreceli bi konu arkadaşlar kişiden kişiye değişir bu konunun cevabı ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim herkes fikrini söylemekte hürdür cevaplar herkesin düşüncesidir kimsenin düşüncesi kimseyi bağlamaz. Samimi sevgi saf ve temiz düşünce olduktan sonra aşk engel tanımaz arkadaşlar saygılar..

Üye
    Suret Avatarı

Son Giriş
    24.05-2023
    Saat
    17:06
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    134
    Verilen Beğeniler
    601

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @İron ve @_çalıkuşu_ ne alakaysa şu tarz konulara en çok siz yazıyorsunuz, konuyu açan arkadaş çıkmış gitmis, tabiri caizse delinin biri kuyuya bir taş attı, baktım da bı siz arkasından atliyosunuz, arkadaş konuyu açarken konuyu açma sebebini de yazmış, yani olaya sosyolojik bakıyo ve herkesten de bunu bekliyor ama ne yazık ki anlamiyosunuz, gerçekten sizin icinizde kendinize bile itiraf edenediginiz biseyler var, böyle birbirinize alakasız polemiğe giriyorsunuz, bence yeterli, çok da kasmayin, Allah var, tevekkül edin

Sayfa 56 / 72 İlkİlk ... 64652535455565758596066 ... SonSon