''özellikle bayanlar zoru gördumu bırakmayı düşünürler'' @Bora_@ Genelleme tabi ki yanlış olur.kişiden kişiye değişen bir durum istisnaların kaideyi bozduğu zamanlar da olabilmekte.![]()
@inspiration
aynen katılıyorum
engelli engelsiz diye ayrımda bulunmak ne kadar sağlıklı bir de ordan bakmak lazım
saglıklı olduğu için engeli olan birini istemedi
yarın kendinin de engelli olmayacağının garantsini kim verebilir![]()
''özellikle bayanlar zoru gördumu bırakmayı düşünürler'' @Bora_@ Genelleme tabi ki yanlış olur.kişiden kişiye değişen bir durum istisnaların kaideyi bozduğu zamanlar da olabilmekte.![]()
@Bora_@ ajitasyonu sevmem. Hayatın ne getireceğini bilemeyiz tabi, insan olarak da her şeye hazırlıklı olmak gerekir.
Bence gayet güzel yürürkendimden biliyorum çünkü, eşim sağlıklı bir insan ben ise engelliyim ama sağlam bir insandan çok daha mutlu edebiliyorum eşimi. insan evlendikten sonra ve gerçekten bir birini seven iki çift varsa asla bir birlerinin kusurlarını gözmezler, gören olursa da zaten o ilişkinin gerçek sevgi üzerine kurulduğunu düşünmem.
Aşk meşk olaylarına gelirsek, insanların engelli olup olmamasından çok kafa yapılarının uyuşması ve aynı dili konuşuyor olabilmesi önemlidir.
Fizik gelip geçicidir, önemli olan karşı tarafa ne verebildiğin ve ne hissettirebildiğidir diye düşünüyorum..
@456
Sonuna kadar katılıyorum asıl engel insanin zihniyetidir.
@gökyüzü12
Teşekkür ederim , aynı düşüncede olan insanları görmek güzel..
@gökyüzü12
Hayatın hiç bir şeyinin garantisi yok.
Karakteri sağlam insanın sevgisi de sağlam olur. Fiziki görünüm değişir ama karakter zor değişir.
Karakteri düzgün ve yüreğinde merhamet olan insanın engelli yada engelsiz olmasından çok daha önemlidir.
Vicdanı ve merhameti olan insan olmak her insanın harcı değildir
@inspiration
Ya aynen öyle karakter meselesi tamamen.
@gökyüzü12
Mesele engelli engelsiz olmak değil.
Ama Herşey sevgi ile de bitmiyor.
Durum tamamen anı yaşayarak elindekilerle mutlu olmakla alakalı. Bütün bunlar da duygularla ilgili bir durumdur.
Kısaca ruhen aşk kalben huzur
@bora_ soru neydi
@inspiration
Ya ben bu tür paylaşımlarda insanları olumsuz etkilememek gerektiğini düşünüyorum sağlam adam veya kadın zor veya kolay kime göre neye göre
Kadınların hiçbir engeli yok erkeğin hiçbir engeli yok ama hergun başka bir ölüm haberini izliyoruz
Herşeyden önce içinde Allah korkusu olan insanlar yetiştirilmeli sonrası daha sonra gelir zaten
@Bora_@Hastalıkta-sağlıkta her koşulda olmak gerekli.
Baro kaçır olsun bitsin, kız evi naz evi demişler
Arkadaşlar kendimden örnek vereceğim bu konuda hickimseyi karıştırmadan benimde bir rahatsizligim varv ama hayatımdaki kişinin yok ve ben rahstsizligimi dediğim de dediği şuydu "Allah'tan gelen birşey bu bunun için bırakacak değilim benim rahatsizlanmayacagimi kim bilebilir dedi .Yani önemli olan doğru kişiye denk gelmek