bende arkadaşlara katılıyorum sevgi varsa ne engel tanır nede başka birşey
bende arkadaşlara katılıyorum sevgi varsa ne engel tanır nede başka birşey
Sevgi oldukdan sonra diğer herşeylerin üstesinden gelinir diye düşünüyorm ..![]()
yeterki gönüller engelli olmasın
evet mesale ben engeliyim eşim engeli değil gayete mutluyum ALLAHA şükür darısı başınıza arkadaşlar
evlendikten sonra eşin engelli olmayacağı ne malum allahtan gelen bişey önemli olan beyin
Arkadaşlar ben 20 li yaşlarda bir gencim, bir arkadaşımın vasıtasıyla tanıştığım bir bayan var benden 2 yaş büyük ve engelli kendisi, Ayaklarında kemik gelişim sorunu var yürüyemiyor hiçbir şekilde ben bu bayanla kendi gönül rızamla evlenmek istiyorum bundan kendisinin henüz haberi bile yok sizlerinde fikirlerini almak istiyorum sizce olurmu ona açılmalımıyım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
20 yaşındasın gençliğinin verdiği enerji ile aşk heyecanına kapılıyor olabilirsin engelin varmı bilemiyorum ama önünde askerliğin var maddi açıdan hazırmısın ailen kabullenebilcekmi kabullenmesse sen ailene karşı gelebilcekmisin maddi açıdan rahatsan ailene karşı koyabilirsin değilsen ailenin dediği olur ailene bir danış ondan sonra karşındaki bayana evlilik teklifi yap sonra kız arkadaşının hayalleri yıkılmasın
Herangibir engelim bulunmuyor maddi açıdan bir sıkıntım yok çok şükür Aileminde kabulleneceğine inanıyorum çünkü ben Annemim babanın oğluyum onlarında benim gibi güzel kalpli olduğuna inanıyorum kız arkadaşımla bir sorun olurmu onun düşüncesindeyim bir türlü içinden çıkamadığım bir durumdayım birazda onun tarafından düşünmeye çalısıyorum![]()
fatma abla; mutluluklar dilerim.Güzel sonuç.
seven insan sevdigini yanında ister bunu bilir bunu sölerim ben olsam 1sene bile beklemem çözülmüçek sorun yok bence
@mujde54
Hayırlı olsun,
Allah evliliğinizide göstersin inş.........
Rabbim nişanlınada sana da güç kuvvet versin...
bende senin gibi aynı yollardan geçtim arkadaşım bende engelliyim ve benim eşiminde engeli yok ilk zamanlarda bizede bir çok kişi karşı çıktı biz birlikte hepsine göğüs gerdik eşimin bütün bu karşı çıkanlara tek bir cevabı oldu herkez doğuştan engelli olmuyo sende ilerde bir gün engelli olabilirsin aslında anlayan için bu söz çok şey ifade ediyo çok şükür sonunda herşey yoluna girdi bizde önümüzde çok duramadılar ve kabul ettiler.dokuz sene oldu eşimle hayatımı birleştireli bir tanede sekiz yaşında oğlumuz var biz çok mutluyuz bunuda zamanında karşı çıkanların gözüne sokuyoruzinşallah seninde hayallerin gerçek olur allah yardımcınız olsun tabiki şunuda unutmamak gerekiyo herşeyin hayırlısını istemek lazım arkadaşım