@mdursun @_çalıkuşu_
sizin adınıza çok üzüldüm böyle düşünen insanlar maalesef oluyor engellinin çocuğu engelli olacak diye bir şey yok benim çocuğumda hiç bir şey yok çok şükür bu insanlara sadece acıyorum.
@_çalıkuşu_
Abla ağzına diline yüreğine sağlık duygularımıza tercüman olduğun için allah razı olsun.
Kimsenin yaptığını yanına bırakmayan bir YARATAN var. Onlarda bunu unutmasın iyi bilsin ki herkez, kaybeden onlar olacaktır. Sadece inanın güzel düşünün güzel görün o zaman herşey çok farklı olacaktır.
Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip eylesin ve bizleri biz olduğumuz için duygu düşünce karakterimize kişiliğimize değer veren ve görünen fiziki engellerimiz ve Hastalıklarımıza takılmayan vicdan sahibi imanlı ibadet aşklı ve allahtan korkan hayırlı kişilerle karşılaştırsın. Amin inşa ALLAH![]()
![]()
@mdursun @_çalıkuşu_
sizin adınıza çok üzüldüm böyle düşünen insanlar maalesef oluyor engellinin çocuğu engelli olacak diye bir şey yok benim çocuğumda hiç bir şey yok çok şükür bu insanlara sadece acıyorum.
@_çalıkuşu_
Bi çok kişinin sözlerine tercüman olmuşssunuz.
Her 3 Aralık ta, her engelliler haftasında bu yazdığınızı insanların gözüne sokacaksınız.
Süslü, uyduruk, samimiyetten uzak laflara değil gerçek yüzünüz bu diyesim geliyor.
Kekemelik engelden sayılmıyor ama hayata olumsuz etkileri de yok değil. Kendimi engelli sayarsam evet engelsiz biri ile evlendim.