TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
Toplam 41 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    limonçiceği Avatarı

Son Giriş
    13.03-2020
    Saat
    22:07
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    16

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba, siz hoşlanıyorum desenizde kendinizden emin değilsiniz aksi halde buraya gelip "onun bana yaklaşımını bilmiyorum" sonra "ben sadece onu düşünüyorum. Onun açısından bakmaya çalışıyorum. Bazen onun demek istediğini anlamıyorum bazende o benimkileri anlayamıyor. Onun dışında Bazen bana katlanamayıp gitmesinden korkuyorum. Tek düşündüğüm bu. Sıkılabilir benden" ve "ama ben aslinda kendimi değil onu düşünüyorum bence benden çok o daha fazla sorun yaşar gibi düşünüyorum" onu adıyla kendi duyduğunuz güvensizlikleri onun sağır olmasına bağlayıp asıl kendiniz buna dayanamayacağınız endişesiyle onun adına öngörülerle burada millete sorma gafletinde bulunuyorsunuz, o şahıs burada bu yaptığınızı okusa ne hisseder bilmiyorum ben çok üzülür ve sizden uzaklaşırdım. ki sadece onunla bunları konuşup çözmek gibi basit bir eylem dahi sizi tedirgin etmişse bu iş olmaz zaten hani sizi okuyan şahsın toplum içine ilkkez çıkacağını zanneder onun sağırlığını(herkesin yaşayabileceği bi rahatsızlık) aciz göstermeye ötekileştirmeye çalışan bi başlık ve hiç hoş değil.

Üye
    Garok Andal Avatarı

Gerçek Adı
    Okan Dalgar
    Son Giriş
    09.12-2023
    Saat
    23:20
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    146
    Verilen Beğeniler
    73

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    @limonçiceği Bende aynısını düşünüyorum. Zaten bu birlikteliği sürdürebileceğinden emin olsaydı, burada sormazdı.
    Belki bitirmek istiyor ve kendisine bir neden arıyor ama vicdanı bu nedeni bulmasına engel olduğu için, bitirme sebebini burada arıyor.
    Bence bize sorduğun bu soruyu, önce kalbine, sonra aklına en son vicdanına sor. Hayırlısı olsun.

Üye
    Garok Andal Avatarı

Gerçek Adı
    Okan Dalgar
    Son Giriş
    09.12-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    146
    Verilen Beğeniler
    73

@sleeping beauty Olabilir. Ama negatif etkilenme gibi riskler de barındırıyor.

Üye
    diwoski Avatarı

Son Giriş
    29.12-2019
    Saat
    17:14
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@limonçiceği
    Arkadaşım, sen bu benim sorduğum soruyu nasıl algılandığını anlamadım. Normal bir şekilde sorduğum soruyu dönüp dolaştırıp nerelere getirmişsin. Eğer ben bitirmek isteseydim çoktan bitirirdim ki.. Bu siteye üye olmaz soru da sormazdım. Bu sitenin amacı zaten kişilerle konuşmak, engelleri adına paylaşım yapmak değil midir? ben de aklıma takılan bir şey sordum. ama siz nasıl ve neden böyle düşündünüz anlamadım. ben sadece buradaki sağır arkadaşlara sorular sormak istedim. ötekileştirmeye çalışsam zaten onun için çaba göstermezdim. diğer herkes gibi konuşmazdım onunla. beni itham etmeden önce bi düşünmenizi isterim.
    @Garok Andal
    buraya soru sormamanın nedeni bitirmek için neden bulmak değil aksine bitirmemek için çözüm aramak.. böyle düşünmeyi hiç düşündün mü?

Üye
    Engelsizyasam4458 Avatarı

Son Giriş
    08.12-2020
    Saat
    00:55
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    3

Bence o kişi seni bırakmalı o işitme engelli evet. Ama sizde sanırım beyinsel engellisiniz konuşma anlatım üslubunuz çok yalnis sagir ne işitme diyeceksin sen bı kere şimdiden onu engelli diye kendini yüksekten görmüş sun yarın öbür günde dersin adama seni özür lu olmana rahmen kabul ettim diye sen o kişi zarar verirsin bence çok zarar vermeden yoluna bak rahat bırak adamı

Üye
    Garok Andal Avatarı

Gerçek Adı
    Okan Dalgar
    Son Giriş
    09.12-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    146
    Verilen Beğeniler
    73

@diwoski Ben olasılıkları düşünerek yazdım. Kesinlikle bu böyledir demedim. Sen aksini söylersin, bende a öyle değilmiş derim. Konu kapanır !? Eğer bir foruma bu konuyu açıyorsan, her açıdan yorumlanamsına da açık olmalısın.
    Neyse yorum yazdığıma pişman oldum.

Üye
    doğaevrim Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ...........
    Alınan Beğeniler
    3.969
    Verilen Beğeniler
    4.013

ayy hiç güleceğim yoktu ....😹 ....🤓🤓...adama zarar verirsin yoluna bak rahat bırak adamı demissin....🤓@Engelsizyasam4458....

Üye

Son Giriş
    08.12-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    3

@Garok Andal boşver kardeşim ne pişman olacak sin o pişman olsun sen değil uyuz oldum anlatım tarizna zaten

Üye
    diwoski Avatarı

Son Giriş
    29.12-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@Engelsizyasam4458
    sağır kelimesi yanlış bir kelime değil. sağır genelde doğuştan olanlara, sonradan olanlara işitme engelli deniyor. hatta federasyonun ismi de ''sağırlar ve işitme engelliler federasyonu'' diye geçiyor. araştırırsan görebilirsin. hatta onunla ilk konuştuğumda bana engelli değil sağır denmesini tercih ediyorum dedi. bu yüzden dikkat ediyorum. kimseye de üstten bakmıyorum. üstten bakan biri olsam onun için çabalamazdım. sevdiğim için onun için çaba gösteriyorum. buradaki problem ne tam olarak? bunun dışında zihinsel engelli lafını da hakaret olarak kullanmışsınız bana karşı. bence siz de dikkat etseniz daha güzel olur ??

Üye
    Garok Andal Avatarı

Gerçek Adı
    Okan Dalgar
    Son Giriş
    09.12-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    146
    Verilen Beğeniler
    73

Bazen, kendimize bazı soruları soramayız. Çünkü cevabını biliriz. Başkaları bizim yerimize, bu soruları cevapladığında, böyle antipatik oluruz işte.

Üye

Son Giriş
    08.12-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    3

Tamam eğer istersen benim doktorun adını vereyim bı uğra bakarsin sanada bir rapor çıkar resmiyete girersin işte daha ne istiyorsun @diwoski sağol @doğaevrim 😊

Üye
    diwoski Avatarı

Son Giriş
    29.12-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@Garok Andal
    psikoloji öğrencisiyim. merak etmeyin psikolojide böyle bir şey yok emin olabilirsiniz
    @Engelsizyasam4458
    ne kadar da kibar bir yaklaşım

Üye
    doğaevrim Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ...........
    Alınan Beğeniler
    3.969
    Verilen Beğeniler
    4.013

@diwoski....o saka olarak yaziyo ama ....🤓

Üye
    diwoski Avatarı

Son Giriş
    29.12-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@doğaevrim
    farkındayım ama aslı Sağır olan DOĞRU kelimeyi kullandığım için bana kızan kişi benimle zihinsel engelli diye dalga geçiyor. sizce de saçma değil mi ???

Üye

Son Giriş
    08.12-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    3

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Yooo sakadan hiç hoşlanmam ciddi ciddi yazdim bak ben 2007 den beri engelliymisim haberim yok bugün öğrendim ki 70 oranında engelliymisim insan kendi hastalığından bile haberi olmiyor sana normal gelen dışarıya tuhaf gelebiliyor

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon