gereksiz şeyleri sorun yapıyorum ya da aslında gerçekten sorun
bilmiyorum
kendim evet çok alıngandım küçükken. büyüdüğüm mahallede tek engelli bendim. arkadaşlık kurmakta zorluk çekmedim.
12 - 13 yaşlarımda yaz tatilinde arkadaşlar ile otururken herkes bisikletlerine atlayıp bisikleti olmayan ayakta durur vaziyette bisikletin arkasına binip beni geride bırakmışlardı. çok üzülmüştüm bisikletim olmadığından değil bisikleti olmayan arkadaşlar gibi ayakta binemediğim için. neyse ben bir alınganlık yaptım küstüm bunlarabir kaç hafta konuşmamıştım.
gereksiz şeyleri sorun yapıyorum ya da aslında gerçekten sorun
bilmiyorum
Aksine engeli olarak daha merhametli insanlarız alınganlık konusuna değinirsek hayır bakış açısı ve beden dili çok önemli genelde insanlarımız yüksek oranda beden dili ve bakış açılarımız hep negatif yönünde kullanıldı bunları sadece engeliler değilde engel olmayan insanlarda durum aynı
O kişiye göre değişen bir durum
Rahatsızlık bir engel olarak görünürse alınganlık olabiliyor ama rahatsızlığı bir engel olarak gorulmediginde durum değişiyor
rahatsızlığı engel olarak görmemek mümkün mü?
herseyini engelliyorsa bence değil.
Bu iyiydi
bence kişinin kendi durumunu kabullenip kabullenmemesi ister istemez etkiler
Bende alıngan olanı hiç çekemiyom fenalık glyo içime
Helede erkekte çekilmiyo
Alınganlığın oteki adı trip
Biri küstüydi yazmam rahatsz etmem dedi daha sabah oldu baktım günaydın diyo![]()
Öyle tipler var benimde anlatmak istediğim buydu![]()
Valla uyuz oluyom ben @gökyüzü12
Küsersen küs diyom içimden![]()
Yok da Allah'tan gelen şey hastalık sağlık insanlar her dediğine alinirsan evin yolu bulunmaz kim ne derse desin size dedikleri şeylerin iki gün sonra kendi başlarına gelmeyeceğinin garantisi var mı ?
Aynen herşeye alınıp küsenden bihayır glmez zaten sen açıklamasını yaptığın halde gene alınıyısa boşver![]()
İnsanın kendisini ve karşısındakini tanıyıp tanımaması da etkili olabilir. Az çok kimin neyi ne niyetle söylediğini anlayabiliyor insan. Her şeye alınmaya gerek olmadığı gibi bir art niyet varsa nadiren de olsa cevap vermek gerekiyor.
engellı dıye nıye alıngan olsunkı. yaradılıs meselesı olmalı alınganlık.
duymadıgım ıcın hep pıskınlıge vururum. senın duymadıgın ne ıyı. bız herseyı duyup sınırlenıyoruz dıyorlar cevremdekı duyanlar.
ınsanları oldugu gıbı kabul edersenız kımın ne oldugunu ogrenmıssınızdır. engelsız ınsanlar yamamayı cok sevdıklerınden engellıler alıngan dıyorlarmıs. anlayıssızlıktır bana gore.