Ve bugün mesleki hayatımın 12. günü 😀😀😀
Ve bugün mesleki hayatımın 12. günü 😀😀😀
Hayırlı olsun,
Nasıl öğle yemeği var mı
Önceki eczane de patronlara var bana yok dediydin☺
Tabiki var çalışan bayan var tıp merkezinin mutfağında sabahları çay yapıyor öğlenleri yemek yapıyor [emoji3][emoji3][emoji3]
LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Afiyet olsun,
Ne güzel işte☺
Kafayı artık eskilere takma
@Bitmeyenumut Aynı yaştayız 3 yıl sonra ben de 30 olacağım eğer 3 sene sonra kendi hayatımızı idame ettiremezsek sana eşlik etmek isterim. Ne kadar çok kişi o kadar çok ibret... Kabul eder misin?
Engelli istihdamıyla ilgili yapılan fuarlar oluyor.Katılmanızı tavsiye ederim.
@ugir
Konunun sahibi,engelsiz iş buldu bile
Öyle değil mi @Bitmeyenumut bu konuyu da kapatalım diye isteğini belirtâËÅ“º
iş arayan arkadaşlara fikir verir en azından.evet arkadaş işini bulmuş?ya bulamayanlar!
@Bitmeyenumut
Hakkında hayırlısı olsun. Darısı iş arayan herkesin başına
@Zorro engelsiz derken? evet İş buldum ama büyük bir şans ile, iş beni buldu diyebiliriz. Belki eczaneye gelen sayın doktorum ve patronum göktuğ beyin migreni tutmasaydı başı ağrımasaydı o güzergahtan geçip gidecekti. Aracından inip eczaneye girmeyecekti benimle karşılaşmayacaktı muhabbet etmeyecektik iş teklifi alamayacaktım.
@Bitmeyenumut hayirli olsun. Insallah hersey istediğin gibi gider. Yeni işinde-hayatinda mutluluklar.
Darısı benim başıma![]()
Çalışmaktan çok sıkıldım. 2 sene işsiz gezdim isyanlarda takıldım. Şimdi çalışıyorum sağlık sektörüdeyim. İnsanlar soru sorduğu zaman çıldırıyorum tahammülüm azaldı. Radyoloji teknikeriyim ilk eğitim aldığım branştan iş hayatına atıldım. Radyolojiden soğudum.
Sen Radyolojiden soğuduysan biz napalım be bro (Gıda mühendisiyim, eğitimsiz köylü adam bana temizlik dersi veriyor)