Ben de bilemiyorum nasıl alıştım ama
Mecbur yapacak bir şey yoktu![]()
Ben de bilemiyorum nasıl alıştım ama
Mecbur yapacak bir şey yoktu![]()
zaman herşeyin ilacı insan zamanla herşeye alışıp kabullenebiliyor.
Belki enteresan gelebilir ama benim başıma geldiğinde Allah benim günahlarımı diğer tarafa bırakmamak için bu dünyada böyle bi musibet i başıma getirdi ve bu musibet günahlarıma kefaret sayıldı dedim.Tabi bu musibet olayını araştırdıkdan sonra bu kanıya varılıyo hadislerde.Böyle olunca içim rahatladı ve kafama bile takılmadı.
Önceleri zaman zehir gibi geliyor. Sonra yavaş yavaş ilaçlaşıyor.. İnsan dünyanın, yaşamanın güzel olduğunu anlıyor.. Hiçbir şeyi kafanıza takmayın rahat olun..
İlk rahatsızlandığımda acilde böbreklerin iflas etmiş sözünü duyduktan sonra beynimden aşağı kaynar sular döküldü, beynimden acayip sorular geçmeye başladı ki daha hayatın baharında sayılırdım ve 2 yaşına girmek üzere olan oğlum vardı. Böbrek iflasının nedenine baktıklarında wegener denilen bir rahatsızlıkla karşılaştılar ki bu daha da vahim bir rahatsıztı ve dedimki bu saatten sonra hayatın karardı. ilk dönemlerde 2 ay falan hastanede geçti. Wegener denilen rahatsızlığın ene büyük ilaçlarından birirnin de moral olduğunu söylediler. Sonra Rabbime sığındım ve bu halime şükretmeye başladım.Sonra baktım ki sıradan bir hal aldı.
Tabi eşimin ve oğlumun katkılarını da unutamam. Şimdi bakıyorum da 4 yıl geride kalmış.
Taksakta takmasakta hayat devam ediyor.Yaşamak her şeye rağmen güzel.. Önemli olan hayatı nasıl yaşadığımız değil,hayata nasıl baktığımızdır.Bakış açısı değiştiği zaman hayat okadar güzel ve anlamlı oluyor ki.Hayata güzel bakmanız dileğiyle![]()
valla arkadaşım herşeye alışırsın yapamam edemem dersen bile alışıyorsun nefes alıyorsan şükredeceksin yaşamak mutlu olabilmek güzell mutlu bakarsan hayata mutlu olursun karamsar davranırsan heryerde mutsuzsun hayat bakış açını ona göre ayarla arkadaşım
Çevren , ailen ve çalışma arkadaşlarının sana bakış acısı çok önemli ben alışamadım ama onlar senin bir şeyin yok diye diye alıştırdılar.
Hepinizi kutluyorum...
Benim alismam hiç kolay olmadı bu duruma evden bile çıkmak istemiyodum kii cıkmıyodumda zamanla dediğiniz gibi alıstım bu donemde Allah karşıma iyi insanları çikardi sayelerinde zorlada olsa kurslara başladım artık dışarıya da çıkmaya baslamıstim ve şimdi hiç kimseden hiç biseyden çekinmeden istediğim heryere gidiyorum evden çok dışarda zaman geciriyorum ve en önemlisi de artık çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde daha nnet durmayi öğreniyorum.
valla birazda engeline bağlı. dışa bağımlı olmak çok çok farklı bi durum.
kendi adımada sosyal hayatımı geri kazanıcak kadar mobil olabildiğimde engelimle barıştım.bide üstüne spora döndüm.oh mis.
I am back on the game bitches![]()
an an değişik oluyoruz ya bir gün böyle diğer günde böyleiyi insanlar varsa engelimle barışıgımdır niyeti bozuklara cevabım bıle yok
sabır çekicini dertlerin üzerine vurdukça ortada ne dert kalır ne de keder... bir de boş durmayacaksın kafana vehimler dolar. Kuran şifadır bir okumaya başlayın hele, kapılar tak tak takk diye açılmaya başlar.
Allah Selamet versin herkese...
Allah hepimize en acil şifalar versin![]()
bes yıllık kas hastası olarak bu surecte ıkı kere agladıgımı hatırlıyorum.onlarda en basta cok cok kotu seyler denıldıgınde ıdı.yuruyemeceksın soyle olacak boyle olacak dıye.allaha sukur ayaktayım.okadar kotude degıl.cevremdekıler senın yerınde olsak katlanamazdık dıyolar.demekkı kaldırabılıyorum guclu bırıyım dıye kendımle gurur duyuyorum.cevremdekı ınsanlarda anlayıslı ınsanlar.hıc kucuk dusecek seylerle karsılasmadım.kendınızı boyle sevdıgınız surece kımse dısardan bısey dıyemıyor.diyemezde.kendınızı engellıyım dıye kucuk gormeyın.bazı ınsanlarda bu var.komsunun yanına bıle cıkamayan kısıler tanıyorum.yapmayın.aranızda oyle bırı varsa utancak bısey yok.aksıne kendınızle gurur duyun.ben oyle yapıyorum.cevremde okadar dertlı ınsan varkı saglam beden tasıyan....yerlerınde olmak ıstemezdım.