atlattım merak edenlere duyurulur 3 yıl önce baslayan engelsiz biriyle hayat yolculuğuna çıktım
atlattım merak edenlere duyurulur 3 yıl önce baslayan engelsiz biriyle hayat yolculuğuna çıktım
Geçinemeyip ayrılanlar her bahaneyi engelinde aramasın lütfen.
İşitme kaybım var, eşim tamamen sağlıklı. 24 yıllık evliyiz, 23 ve 17 yaşlarında iki oğlumuz var.
@Ufukalp
Ama cok buyuk is gucu yapamayacak veya goruntude arayis icinde olanlar var bi muddet sonra sorun olabiliyo. Hem kismet nasip isi belli olmaz kimin evlilligi yurur yurumez bu sekilde bakiyorsaniz haklisiniz.mesala ben mental sorun yasiyorum negatiflesiyorum yani beyazi bile kara gorebilirim
Surekli motive eden bi sevgili es zor bulunuyo.buluyorum en yakisikli en karizmatik en zengini.uzun surmuyo.gecimsiz biri kesinlikle olmama ragmen.sadece sorunlarinizin olmasi bile yetiyo ama dediginiz gibi hersey nasip kismet
SM-J610FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@sleeping beauty
Sizi çok iyi anlıyorum, haklısınız da, psikiyatrik rahatsızlıklarda bu biraz daha zordur.
Ancak burada konu engelli ile sağlıklı insanın evliliği.
Ruhsal bozukluklarda iki engelli evliliğinde de aynı, hatta daha fazla sorunlar olacaktır.
Gorunusunden hoslanmaz yada islevseligi azdir zamanla sorun olur cokca neden var
SM-J610FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@sleeping beauty
Görselliği ön planda tutan en baştan evlenmez zaten.
Bu, yürümeyen evliliğe sebep olarak gösterilemez.
evlenebilir sorun yok doktora sordum karsi taraf kabul ederse sorun olmaz dedi ama mutlaka durumunuzu karsi tarafa bildirim dedi doktor çünkü çünkü evlilik sirasinda doktor muanesinden geciyuosunuz diye biliyorum benim arkadaş im doktor muanesinden geçti çünkü bende afyon sandikli köyünden yasiyorum. evlenecek biri bulamadim 1.67 boy 130 kilo 36 yasindayim