Daha iyi bir mesleğim ve daha iyi bir hayatım olabilirdi.. ama bunada şükür..
Daha iyi bir mesleğim ve daha iyi bir hayatım olabilirdi.. ama bunada şükür..
Spor , spor , spor...
Futbola geri döner o sağlıklı kalbimle fitness a giderdim vücut yapardım .
Ben aynı zamanda gazi oğluyum iki amcamda subay askeri bir aileden geliyoruz. aynı zamanda anne tarafından dayılarımdada özel harekatcı güvenlik teşkilatında çalışan var, ben trafik kazası geçirmeseydim en büyük hayalim pilot yada başarılı bir subay olmaktı.aileden gelen bir meslek hem karizması hem duruşu beni hep uniformanın içinde hayal ettirdi aslında benim için hayalde değildi olacaktım. bilmiyorum belki kaza geçirmesem farklı bir mesleğide seçebilirdim fakat hep küçüklüğümden belli hayal ettiğim benim babama ve amcalarıma özendiğim bir meslekti tabi milliyetci duygularda vardı. fakat olmadı trafik kazası geçirdim hepsi çöpe gitti. zaman zaman düşünüyorum keşke kaza geçirmeseydim diye ama artık kabullendim oldu artık. çalışkan bir öğrenciydim istediğim bütün universiteyi tutturacak notlarada sahiptim ama sağlık olmayınca olmuyor. artık hayalim sağlığıma kavuşmak tekrar eskisi gibi olmasada yürür hale gelmek.gelecekte bunun olacagına inanıyorum çünkü dünya inanılmaz bir şekilde değişiyor bilimsel patlamaya yaşıyoruz. umarım herkesin istediği gibi olur
Benimde en büyük hayalim ,iki gözle görmek nasıl bir duygudur bunu hem merak etmisimdir cocuklugumdan beri , 3 boyutlu fotoların nasıl gözüktügünü ve bir nesneyi iki gözle görmek nedir onu cok merak etmisimdir yani bazen hayal ediyom bana deselerki omrunden on yıl alacaz bir gunlugune gormuyen gözünü verecez denilse ilk başta insanlara bakardım sonrada 3 boyutlu fotolara bakardım... ha éger engelli olmasaydım en büyük hayalim olan polis olmak isterdim bazen polisleri görüyom içimden ah ediyorum keske bende böyle bir polis olsaydım diye ama kader bize bu kadarını layık görmüş... ins hakkindan hayirlisi olur herkez için
@brkfrk66 Umudunu kaybetmemen çok güzel. Kaybedeceğin en son şey umut olmalı. Demek senin yolunda böyle çizilmiş.Hayallerimizden biri olmadı diye vazgeçecek değiliz ya öyle değilmi..
Ben futbolcu olurdum Real Madrid de
Konu royall tarafından değiştirilmiştir (25.12-2016 Saat 00:31 ). Gerekçe: Detay
Bambaşka felan olmazdı. Asıl engelliyken hayat bambaşka. O zaman sıradan bir hayatımız , sıradan dertlerimiz olurdu. Şuan bizim hayalini kurduğumuz şeyler siradanmis gibi gelirdi. Sıradan insanlarin kıymetini bilmediği sağlığın kıymetini bizde bilmezdik.
hayallerde olmasa![]()
Ben doğuştan engelliyim engelimi cok kabullenmisimki engelsiz kendimi düşünmedim hiç ve o zaman nasil bi hayatım olurdu bilmiyorum ama önemli olan içinde bulunduğun durumu güzel değerlendirmek ve engellere rağmen başarmak ve çok şükür ki çoğu şeyi de başardım.. Nolursa olsun mücadele etmek ve umudunu hiç kaybetmemek..
@mali83 Hayaller de olmasa napardik hayaller ve umutlarımız iyiki var onlar yaşama sevinci veriyor insana
Ben bazen isyan ediyorum görme engelim var %40 fakat yaşamımda tek eksiğim ehliyet çok şükür işim var başarılıyım yürüyorum herşeyi yapabiliyorum ama sırf rahat rahat araba alıp gezemiyorum diye isyan ediyorum sonra burada ki bir çok arkadaşımın yazdıklarını okıyunca insan şükretmiyor da değil hani bende arabamı alıp kızlarla gezeydim iyi olurdubizim suçumuz ney ki neyse bunu görecez inş esen kalın sıkmayın canınızı hayeller de olmasa yaşanmazmış........
Esimle oglumla el ele deniz kenarinda yurumek ... Parkta oglumla kosmak...
Ben bu soruya manevi bir bakş açısıyla bakıyorum. Engelli olmasaydım belki bu yaşta eşim çocuklarım arabam, daha sorunsuz bir işim olurdu ama belki daha fazla günah işlerdir. Gitmemem gereken yerlere giderdim belki dünya zevklerinden varoluş nedeni olan Allah'a kulluk etmeyi unuturdum. Bu benim şahsi bakış açımdır.
Egitim konusun katiliyorum. Hastaliktan dolayi dogru durust okul ve sinav hayatim olamadi. Kalp rahatsiziyim ve stres bende biraz daha yuksek. Tabi heyecan da baslayinca sosyal hayatimida bitirdi. Ozguvenim hic kalmadi ve hep yalniz oldum. 28 yasima geldim ve daha yeni karayollarina ise girdim ama durumlarda hic duzelme olmadi. Ben hic maddiyata onem vermedim manevi seyler bekledim. Beklentilerim hep bos cikti ve cikiyor... 😑
Bence bizim en büyük sorunumuz iş ve evlenme konusunda oluyor ,ben üni mezunuyum ama bir ışe giremedim raporda alamadm gözümden dolayı 30 verdiler ekpss gireemdim, her gecen gun moralim cok bozuluyor,küçük yaşlarda neşe dolu bir insandm ama yaşım ilerledikçe ve bazı şeylerin farkına vardığımda daha cok moralim bozuluyor cevrmedeki insanlar ,hayallerini gerceklstirirken ben de bu problemden dolayı hep hayallerimin altında ezildim , bundan dolayı isyan bile ediyorum bazen isaynım niye ben böyle oldum diye değil işe girememekten ve evlenememekten dolayı oluyor ,hakkımzdan en iyisi neyse o olsun diyiyorm bazende...