Sakin olun beyler, bayanlar...
Yazılanları şöyle bir gözden geçiriyorumda, sanırım biraz fazla reaksiyon gösteriyorsunuz.
Dıştan bakınca, -güvercinlere benzetmeler, fiziksel engeli olan arkadaşları savunma düşünceleri, kezzaplar, sünnetler v.s.- çok ama çok komiğime gidiyor.
Adeta şöyle bir benzetme yapılıyor; vahşi bir hayvan, o nadide kuzuların arasına dalacak, bazı kuzular demokrasi, birey özgürlüğü, kurallar, hukuk falan diye melül melül otlanmaya devam ederken (kurt diyelim) birazdan kuzuların içine dalacak ve ortaya çok vahşi bir tablo çıkacak... yuh derim, başka bir şey de demem size! Bir fantezi, bir şehvet, bir arzu katalizörü üzerine amma da polemik yaptınız yahu! Hayır, devotee liği tartışsanız neyse, resmen o devotee bu devotee diye işaret etmeyin beni kardeşim!
En azından hepinizden daha dürüstüm! Sıkıyorsa; mastürbasyon yaparken ne düşündüğünüzü, en sevdiğiniz kişinin başı üzerine yemin ederek anlatsanıza kardeşim! Tanrı biliyor ya, şu sapık, şuradaki de sapık, onun yanında duran hem sapık hem de ahlaksızın önde gideni, arkadaki bereli çocuk da sapık diyen arkadaşların içlerinde neler neler kaynıyordur! Bana erdemli, masum, sütten çıkmış ak kaşık ahkamları kesmeyin arkadaşım! Bütün insanların fetişist hayalleri vardır, herkes hayallerinde sapkın bir kişilik sergiler, herkes mastürbasyon yapar, yaparken hayal kurar... Anlattırmayın bana şimdi bunları da, biraz da kendi aklınızı kullanın. Hayal etmek iyi, söylemek kötü. Hayaller iyi, gerçekler kaka öylemi! Hadi ordan hadi ordan!
Doğru söyleyeni dokuz köyden cahiller kovarmış. Varsın tepki gösterin anam, doğrucu adam dokuz köyü nasıl bulduysa onuncu köyü bulur, merak etmeyin!