Malesef gunumuzde boyle sapık ınsanlar var.Sırf amaçları cinsellık olup engellılerın saf ve temiz duygularını istismar etmek istiyorlar..
wannabe nedir ya?engelli gibi yaşamaya özenmek demişsiniz.var mı bize özenen,buyursun yaşasınama elini kolunu bağlayalım da hayatın kolay olmadığını görsün
devotee duruma göre tehlikeli olabilir,uzak durmakta yarar var.
venüs resmine bir sorum olacak:ben sanırdım ki kollar zaman içersinde kırıldı,bu heykel böyle mi yapıldı?yok canım,bence olamaz... yani venüs ve devotee,bağlantıyı kuaran ben değilim,resim burada da....
Malesef gunumuzde boyle sapık ınsanlar var.Sırf amaçları cinsellık olup engellılerın saf ve temiz duygularını istismar etmek istiyorlar..
ben bişey anlamadıımm.. ama kötü bi şey gibi geldii
lodos nie hortlatıyosun burayı)))
Nasıl izah etsem bende bılmıyorum jonjon.Biraz önce bır devotee gördüm sanki.Buraya yazılanları görsünde bizleri cahil sanmasın dediydim.![]()
ya bu tartıştığınız olayın kısa özeti nedir,,kusura bakmayın bu kadar uzun yazıları okumayı canım istemiyor...devote neymiş pek anlamadım...engelli sapık demek mi ? öyleyse doğrudur...adam engelinden birşey yapamıyorsa ne yapsın canım. çok doğal.elinde olan birşey mi ? o duyguyu da kendisimi yarattı....allah allahh...gel arkadaşım sen fethiyeye.ben sana yardım ederim...![]()
BARAN90;
Sizin dediginiz gibi deil arkadasim. Tam tersi,cinsellikte engellileri secmek.
aşağıda yazdığım tamamen latife den ibarettir;
Angelina Joolie de keşke beni tercih etseydi![]()
Vay...Levent... "Keşkene" bayıldım...Ben naçizane "inşallah" diyorum senin adına...![]()
herşeye rağmen özgü namal gelip beni bulsa iyi olurduu bee![]()
devoteelik hakkında yazılanları okudum.oncelikle kilitleyin, arkadaşı kovun ,kapatın konuyu gibi yaklaşımlar pek hoşuma gitmedi ki ben bu konuda baya bılgi ve farklı görüş sahibi oldum.konuya genel olarak baktıktan ve görüşleri okuduktan sonra bana sapkınlık havası vermedi.hele bu karşılıklı gönül rızasına dayanan bir ilişkiyse bence sorun yok.
Bu konu halen gündemdemi ya)) 2006 DAN BERİ 3 SENE GEÇMİŞ
![]()
Sapkınlık olmadığı sürece tercihlere saygı duyulması gerektiğine inanıyorum... Serkan'ın da dediği gibi... Gönül işi ise bu, kime nee?