@denizkızı
Nedeen bizden geçsin ki anlamadim ? Hiç bir şey için geç olmadigini düşünüyorum
@denizkızı
Mesele aslında birini bulmaktan ziyade birbirini bulmaktır. Sen ben kavramından kurtulup BİZ olmaktır..denge ister emek ister tamamlanmak ister....
@denizkızı
Nedeen bizden geçsin ki anlamadim ? Hiç bir şey için geç olmadigini düşünüyorum
@PRENSESSIZPRENS aslında söylemeye çalıştığım denge meselesi olduğuydu. Sadece ruhsal anlamda değil fiziksel olarak da birbirini dengelemek gerektiği...
@samedo99 hocam bizden geçti derken çoğul yazdım ama kastettiğim kendimdibenden geçti yani yoksa başkası adına bunu söylemek benim haddime değil
![]()
@denizkızı
bende denge ister dedim zatenki dediğine istinaden zaten tamamlanmaktan geçer.. Aslında ikimizde aynı şeyi söylemiş olduk... oturdugum sitede bi kardeşimiz vardı Tekerlekli sandalye kullanıyordu ve eşi de gayet sağlıklı biriydi... çok ince şeyleri aramamak gerekir bazen... ve gayet huzurlu ve mutluydular...
Mühim olan sevmek ve birbirini edebilmektir. Bunlar olduktan sonra, özel durumda olmanın herhangi bir önemi yok. Mühim olan sevgi, saygı, fedakârlık ve güven. Gerisi hallolur.![]()
Evlenmezdim şimdi de evlenmem zaten .
@Eliffff
herşey nasip işi olmaz dersin olur... Hayırlsıı...
Erkeklere hitabendir bu yazdıklarım.
Birçok sakat erkek, hatta tamamında bir korku var: Acaba evlenebilecek miyim? Kusura bakmayın ama son derece gereksiz ve çocukça bir korku. Hatun kısmı inanın el, kol, göz eksikliğine bakmıyor. Bilgiye, pratik zekaya, genel, ahlaka, terbiyeye, kültüre bakıyor. Bir de cebinizde de aileyi geçindirecek paranız varsa hiç sorun yok. Hanzoca davranış sergileyen erkeklerden ise hatun kısmı hoşlanmıyor. Hatunlar ile iletişim kurmak istiyorsanız bilginiz ve kültürünüz ile mat edin onları, nazik olun, dürüst olun, şefkatli olun. Gerisi zaten su gibi akıp gidiyor.
Selametle..