hatunun güzelliğine ve karakterine bağlı. Cut off değerinin üstündeyse hell yeah denilebilir![]()
@Jozefim
Benim arkadaşlarımın hepsi sağlıklı ama Engelli olan biriyle arkadaş olmak çok farklı yani ben engelli olduğum halde bile başka bi engelli bireyle karşılaştığımda çok farklı hissediyorum çekiniyorum sanki , sanırım bende istemezdim ama bunu ona belli etmeden hayatından çıkardım yada daha az görüşürdüm. evliliğe gelince sanırım ben de evlenmezdim zor ...
hatunun güzelliğine ve karakterine bağlı. Cut off değerinin üstündeyse hell yeah denilebilir![]()
Çoğu engelli olmayan ne olucak ya engelin varsa deyip kolay zannediyor, ben buna kızıyorum işte çünkü yaşamadan yorum yapıyorlar ve bazı engelimiz sorun olunca vay efendim diyorlar öyle biri olmalı ki hayatınızda sizin engelinizi kabul etmiş sevmişse bile ekstra bir özveri ekstra bir alttan alma olmalı yoksa engelimiz her zaman sıkıntı çıkarır bunu biliyorum ve yaşadım da..
@Ergin
Ben hayır diyorum. Evet El ele her platforma girebilmek attığın her adımda YANINDA olabilecek biri olması gerektiğine inandığım için HAYIR diyorum. Evlilik özel bir deneyimdir. Hayat boyu sürmesi gereken bir serüvendir. Onu da bize dayatılan hayata razı olmayı seçtiğimiz bir kaderin ortağı ile paylaşarak zaten ;1,0 mağlup başladığımız bir maçta ömür boyu hayattan GOL YEMEYE razı olmak olarak görüyorum.. Haa karşıma çıktı mı böyle teklifler çıktı. Ve usulünce reddetttim. Her sağlam insan bir engelli adayıdır bu doğru ama bu durum Engelli bir insan mutlaka engelli biriyle evlenmelidir gibi saçma bir ön yargı nın haklı gerekçesi olamaz..
Tabiki evet cevremden biri olsa afyon cevresinde neden olmasin guven problemim var
arkadaşlar ne derseniz deyin..herşey nasip..nasipten öte köy yok demişler![]()
evet..bence bri saglam olmali fiziksel...halada ona inanirim
İki gönül bir olduktan sonra tüm sıkıntılar yok olur
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@*veli*
Hm işte engel durumu olunca o iki gönül bir olur mu yoksa araya önyargılar mı girer
Başkalarının demesiyle hayatına yön verirse insan bu önyargılar devamlı olur
Kendi Yargısızı kullanalım
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@DJ_BORAN
Haklısın. 1 0 yenik başlayacağını bile bile insan maça neden oynasın ki
@çirkin
madem maçtan örnek veriyoruz karşı takım real madrid skor kaçınılmaz 1-0 olursa yine iyi ama o 90 dk nın güzel geçmesi buna deymez mi
biri birini tamamlamalı (mantık)
Gönül ferman dinlemez (aşk) olur. İkinci yazdığıma inanma ihtimali suudi arabistanın müslüman olması ihtimalinden düşük![]()
Siz istemesenizde toplum size engellinin engelli ile evlenmesi gerektiğini dikte eder.
Ah şu ön yargılar..
İsteyen istediğiyle evlensin sizene kardeşim...