tabiki
tabiki
arkadaşlar engeli ve engelsiz kelimesi hiç hoşuma gitmiyor bence sevği herşeyi aşıyor benim eşim in gözler görmüyor ben bilerek evlendim tabi bazı meşakatler oluyor ama inanın ben pek şikayetçi değilim ama tüm kardeşlerime mutluluk ve başarılar dileri
Konu çok güzel, bazı cevaplar şiir gibi, bazıları iş yerinde sesli güldürüyor yapmayın böyle (:
Unutmayalım ki Gözüne Güzel Görünen Değil Kalbe Güzel Olan Güzel...
@veyis1996
Vavvvvv
2004 den bu yana tüm mesajları neredeyse okudum. Ve birseyi fark ettim. Hepimiz aşka inancımızı neredeyse kaybetmişiz galiba...
Arkadaşlar aşk hâlâ var. Bence bu soru da çok yersiz olmuş. İnsan kalbinin attığına gider. Yani sen sevip aşık olduysan hiç bir olumsuzluk karşı koyamaz ki.
Ve kadere inanan birisi olarak şunu söylemek istiyorum. Eğer alnımızda kim yazıyorsa onunla evleniriz. Engelli veya engelsiz. Aşkın ve sevginin her türlü engeli aşacağına inanıyorum.
Yeter ki beyinlerimiz engelli olmasın...
Engelli ya da engelsiz olana bakmıyorum azimli, güçlü ve sadık olmasını tercih ederim bir de çok sevsin gerçekten sevsin bir ömür boyu.
slm konu dıkkatim çekti herkez evlenirdim diyoda kendin kandırıyo neden kardeşlerimiz kız beğenirken engelli asla düşünmüyoruz şurda şu kız var bak diyoruz ailelerimiz biz asla sağlam yakıştıramıyo bu hayatın gerçekleri özelliklede erkekler hep sağlam bayan istiyo şimdi engelliyiz işin içindeyiz diyoruz ddeğiliz bizde sağlam olsaydık çak farklı düşünmezdik
Evet bence de o yüzden davul bile dengi dengine denmiş, biz kendimizi eksik mi görüyoruz ki engellileri istemiyoruz engelsiz bekliyoruz?
Hayır.
evlenmezdim.
Ben mesela engelli deilim tsk.personeliyim engelli birisiyle su andada olsa evlenebilirim. Hem gonlum sevsin hemde ALLAH sevsin