TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
Toplam 18 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    11:11
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.871
    Verilen Beğeniler
    4.124

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Burada yer alan yorumlara konu olan içerik: http://www.engelliler.biz/forum/cont...aptığı-konuşma
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    akasya Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    4

Etkileyici bir konuşma !! Ama konuşmalar yetmiyor artık. Sürekli birşeyler konuşuluyor. Somut çözümler ise ya hiç getirilmiyor ya da çok yavaş ilerliyor. Sayın Şafak Hanım'a aylar önce mağduriyetimizi dile getiren bir e-mail göndermiştim. Yukarıda dem vurduğu Birleşmiş Milletler Engelli İnsan hakları sözleşmesine de atıf yaparak ; isyanımı aktardım. Ancak küçük bir dönüş dahi görmedim. E-mailim sanal dünyada buhar olup uçtu. Belki de o nedenle bu konuşması içimi titretmedi. Helal olsun diyemedim.Meclise gönderdiğimiz birileri de bizim için çalışıyor diyemedim... Umarım benim önyargımdır. Ve Şafak Hanım etkileyici konuşmalarının yanı sıra bizler için etkileyici çalışmalar da yapıyordur. Bunu yürekten istiyorum..

Üye
    alfi Avatarı

Son Giriş
    05.10-2015
    Saat
    11:26
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bunlar çooook yazıldı çizildi.Bir zamanlar lokman ayva cık vardı hatırlayan varmı. Ne yaptı koskoca bir hiç şimdide vekillikten hak ettiği emekli maaşını çatır çatır yiyior.Biz bize destek olmazsak bizden bir cacık olmaz. Geçen forumda şişli etfal hastanesinin kokuşmuşluğu yazıldı çizildi. Eeee sonra ne oldu koskoca bir hiç. Neden birşey yapamadık.Aslında bizim sorunumuzda işte burada başlıyor bireysel veya toplumsal hareket etmeyi bilmiyoruz.
    Şimdi bu yazımdan sonra yarası olanlar saldırmaya başlayacak ama şöyle ama böyle ama dududu ama bidibidi geçiniz arkadaşlar bunu.Meclise sakat, veya amaa gönderek veya seçtirerek hak aranmaz. Şafak hanım daha geçende yurt dışına çıktığında başına gelmeyen kalmadı onların haklarını aradı bulduda sıra bizim hakkımızamı geldi.Böyle kürsülerde laf sokmaya çalışarakta bu iş olmaz.

Üye
    ayyüzlü34 Avatarı

Son Giriş
    17.02-2015
    Saat
    21:15
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sorunlarımızın mecliste konuşulması bile bence büyük bir ilerlemedir. O yüzden şafak hanımı kutluyorum.

Üye
    golden_heart Avatarı

Gerçek Adı
    ismail
    Son Giriş
    21.03-2023
    Saat
    09:25
    Yaşadığı Yer
    Çorum
    Alınan Beğeniler
    35
    Verilen Beğeniler
    24

helal olsun..meclisteki diğer engelli vekiller deinşallah bu kadar aktif olurda,söylenenler sözde kalmaz bir bir gerçekleşir...

Üye
    zeki günaydın Avatarı

Gerçek Adı
    zeki günaydın
    Son Giriş
    20.09-2019
    Saat
    17:50
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ehliyet alırken engelli, işe girerken engelli, vergi indiriminde sağlam.. aman erken emekli edipte bütçeye zarar verdirmeyelim. aman haa..

Üye
    düşenyaprak Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Mecliste bu konulara dikkat çekilmesi ve hele hele Şafak PAVEY gibi birisinin mecliste olması çok olumlu

Üye
    hakanaca Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan CANTÜRK
    Son Giriş
    28.03-2021
    Saat
    22:46
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

yakılmış plak gibi aynı şeyler ama yapılan tek birşey yok çünkü yönetmelik çıkaranlar özürlü değil özürlü olsalardı anlarlardı halden

Üye
    akasya Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    4

Hakan Bey Nasrettin Hoca ne demiş " Bana damdan düşeni getirin " Biz meclise halden anlarlar diye damdan düşenleri gönderdik ama yine de dertlerimize deva bulamadık Sanırım damdan düşenler meclise girince kırmızı rahat koltukların , kabarık maaşların rehavetine kapılıp damdan düştüklerini unutuyorlar...

Üye
    miremur Avatarı

Gerçek Adı
    Emrullah
    Son Giriş
    28.07-2020
    Saat
    23:31
    Yaşadığı Yer
    Adana/yüreğir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

Mecliste bu kadar net berrak engellilerin sorunlarını anlatabilmek güzel bir gelişme,ben Şafak hanımı kutluyorum sağolsun....

Üye
    leventsaritas Avatarı

Gerçek Adı
    Levent
    Son Giriş
    27.09-2017
    Saat
    17:55
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    38

TÜSÜAD LA MÜSÜAD ın inekleri ahırlarında daha çok mölerler gaz çıkartırlar pisleletirler ahırlarını. sonra medyaları temizler altlarını bakan basketçi engellileri tebrik etti 3-5 sadaka verdi.bu gara sığırlar 80 yıldır aynı nakarat ninnileriyle uyutuyorlar ezilen sömürülen yoksul halkımızı.yüce meclismiş! üstün hukukmuş! yüceliğe bak üstünlüğe bak fareleriyle lağım ayağı

Üye
    GRAHAM BELL Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2.456
    Verilen Beğeniler
    3.448

ENGELLILER SIYASETIN MERHAMET SOYTARILARI DEGILLERDIR her yerde engellilerle beraber foto karelerinnde arzi endam edip biboardlarda senede bir gunde hatirlandiklarindamangalda kul birakmiyan mecliste ufacikta olsa ses veren pavey hanim sagol

Üye
    forsa Avatarı

Gerçek Adı
    Ercü
    Son Giriş
    16.02-2023
    Saat
    13:26
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    17

Pavey Helal olsun sana Allah Ailene bagışlasın sağol

Üye
    ZERYAM Avatarı

Gerçek Adı
    songül
    Son Giriş
    14.07-2016
    Saat
    01:07
    Yaşadığı Yer
    urfa
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

sayın şafak pavey sizi yürekten kutluyorum sizi dilerim bir milyon engellinin gözü kulağı olursunuz..

Üye
    daim01 Avatarı

Son Giriş
    03.06-2012
    Saat
    10:59
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Kendisine engelliler ile ilgili bir kaç sorun iletmiştim,kerndisi cevaben
    ---meclis açılınca ilk işim engelli sorunları dile getirmek olacak demişti.sözünü tuttu
    sağolsun kendisini izledim gerçekten harika bir konuşmaydı lafları eğmeden bükmeden
    baltazarın ve 2006 sonrası presdürün canına ot tıkadı,tabiki anlayana yeterli olurmu bilmem,ancak bir gerçek varki Şafak Hanım çok veciz bir konuşma yapmıştır

Saygılarımı iletiyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon