TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 18 mesajın 16-18 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sevginur Avatarı

Gerçek Adı
    sevgi
    Son Giriş
    31.08-2018
    Saat
    17:09
    Yaşadığı Yer
    kastamonu
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    şafak hanım sesimizi duyurmaya çalışıyor işte.gayet güzel cümlelerle izah etmiş. tebrik ediyorum. daha da sesimizi verdiği örneklerle duyuracaktır. saffetcan eve memur getirilip bakılabilirdi bir örnek tir. bez olayı da ayağına getirilebilir en yakın herhangi bir eczaneye de bırakılabilirdi sağlık kuruluşu da olabilirdi. çözüm o kadar kolay ki aslında. bir bezin birine ulaştırılması.evet engelli miyiz sağlam mıyız sadece bir hastane nin kararı yeterli olmalı ha üniv hastanesi versin bu kararı maliyenin dr ları kim için çalışıyor. neden değiştiriyor verilen kararı. üfffff daha çook maalesef. benden de bir örnek, bana bakan dr ankarada bnm hastalığımın uzmanlarından biri ve memleketime en yakın bir insan. refakatli ile gidiyorum maliye ve ssk sorun çıkartıyor refakatlimin yol masrafını ödemiyor sebep form da maliyeye göre eksik var . yazıyor refakatli ile gidecektir yürüme güçlüğü var bu ibare neden yeterli değil kii. ve alınan ücret ben 30.00 tl ye gidiyorum maliye 15.00 tl ödüyor bu da bir örnek sadece.

Üye
    Avukat1907 Avatarı

Son Giriş
    12.10-2012
    Saat
    01:33
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Çok az engelli birine nasıp olacak bir konumdaki engelli kardeşimin çok şekli ve şık bir duruş fakat çok şekli bir konuşma, şekilsiz,ite kaka belirli gün ve haftalarda konuşulan bir şablon tarzı bir biçim. Ben milleti temsil yetkisini almış ve milleti temsilen ve özellikle 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde bir engelli milletvekili arkadaşın daha içeriği dolu ön yargısız, etkin ve yetkin salonda bulunanları daha derinden ve kanıtsıyacak daha takdire şayan entellektüel bir konuşma beklerdim.
    Bahsettiği özürlü arkadaştan daha mağdur, daha mahçup, daha talepsiz ama bir o kadar engelli ama bir o kadar onurlu ve zor şartlarda saffet can gibi engelli kardeşlerimiz var ki pervaz hanımın bu tür insanları sadece bu sosyal konuma geldikten sonra haberi olup meramınıda ancak bu kadar anlata bildiğini düşünüyorum.
    Engelli de olsa elit bir sosyal yaşam burjuvazi mantık ancak bu kadarını yapabilirdiye düşünoyurum. Ama Bu ülkede kepçeyle alınsada tabi bu ne kadar gerçekçi ben bu ülkede Cumhuriyet tarihinde ne çomça kaşığı ne yemek kaşığı nede çay kaşığıyla bile hiç bir hükümet hiç bir iktidar bırakın bu kadar yasa yönetmelik vs vs. bir engelli adına bu zamana kadar TBMM Genel Kurulda 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde pervaz gibi engelli haklarına ilişkin konuşmamıştır.
    Sayın Pervaz içeriği dolu, daha duyarlı ve hissi bir konuşma yapmıştır. Ayrıca içerik ve hitabet ve kuvvetli kavramlarla bizi oldukça memnun etmiştir. Kendisine kucak dolusu sevgileri sunarız. Mecliste bizi temsil yetkisine ve rüştüne sahip olduğunu ispatlamıştır bu konuşmasıyla. Kendilerine saygılarımızı bir borç biliriz

Üye
    BaY_Cin Avatarı

Gerçek Adı
    DeVRim
    Son Giriş
    08.03-2015
    Saat
    19:33
    Yaşadığı Yer
    Buralardan
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Gördüğüm kadarıyla sayın Şafak Paveyin mecliste yapmış olduğu bu konuşmasına, sitemizde, yapılan olumsuz yorumlar engellenerek -hoş engellier sitesiyiz, çokta abes kaçmaması gerek ama...- sadece güzel olumlu mesajlara yer verilmiş. Sebebi ne hikmettir kim bilir . . !!Silinen mesajımı tekrarlayayım. Bu yorumumda sadece beni bağlar. Safsata . . !!

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12