TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 19 mesajın 16-19 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye

Son Giriş
    02.05-2011
    Saat
    13:01
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    umut;

Sonuna Kadar Haklısın Abi

Üye
    Nafe Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Azerbaycan
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    7

Bu konu fazla abartilmis,ayrica dalga kecilecek bi konu da deyil,istemeyen cocugunu din dersine birakmaz,ama bende bir iki dua ezberlemenin bi zarari olacagini sanmiyorum

Üye
    Pejmurde Avatarı

Son Giriş
    02.01-2023
    Saat
    23:58
    Yaşadığı Yer
    soğuk şehir
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    2

Çocuklarıma Zorunlu İnkılap Tarihi dersi verilmesine karşıyım.
    Envai çeşit uydurma, efsane ve tek adam hurafeciliğinin çocuğumun algı dünyasında meydana getireceği yozlaşmayı engellemek istiyorum.
    Bir çocuğa üfürükçülerden, türbe medetçilerinden din adına uydurulan şeylerden kaçınılması gerektiğini anlatırken kalkıp en modern hurafeciliğin, 10 Kasımda ölmüş ruhlar için saygı duruşu yaparak modern ruhçuluğu matıksal bir zemine oturtmasını bekleyemem. Peygamberi eleştirenlerin neden "tek adam"ın fotoğrafına eleştriyi bile en dindarlara taş çıkarırcasına şevk ve iştiyakla - üstelik bilimsellik vurgusu gibi absürt dayanaklarla- hazmedemeyip bastırdığını anlayabilmiş değilim. Köhnemiş beyinlerin, iğdiş edilmiş vicdanların üretildiği resmi okullardaki Soyut İnkılap Tarihi derslerinin zorunluluktan çıkartılmasını istiyorum.

Pekala Zorunlu Matematik dersi bile eleştrilebilir. Yeter ki zorunlu kılınmış bir dersi eleştirirken diğer derslerin zorunsuzluğunu varsaydıran dar ve şartlı bakışı görme zorunluluğu duyalım.

Üye
    -Mask- Avatarı

Son Giriş
    06.02-2020
    Saat
    16:31
    Yaşadığı Yer
    Yozgat
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    8

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Din İle Dalga Geçmek Sizin Ne Haddinize.. O Çocuk Engelli Diye Dinini Yaşayamayacak mı. Milli Eğitim Bakanlığının Bu Kararını Çok Beğendim.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12