çokgüzel
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
çokgüzel
Kız kardeşliğe dair çooook güzel bir şiir. Bu şiire dair kadın üyelerimizin söyleyeceği çok şey vardır diye düşünüyorum?![]()
OturanBoğa;
ne diyeyim ki bunca güzel dizelerin ardından söylenebilecek en güzel şey susmak belkide...
insan olman yeterli süper bir mesaj;
''hayatı yakala'' bitti...
Evet Bülent bey çok güzel bir şiir ve haklısınız Kızkardeşlere dair söylenecek çok şey var aslında.. "sen bize muhtaçsın " sözleri hala kulaklarımda çınlayan ve bu sebeplerden dolayı da bu kişileri hayatından yoksaymış ve yaşamını kendi başına idame etmeye karar vermiş biri olarak diyorum ki
her zaman karşımızdaki insanlar bizim aynamızdır. Engelli kişiler kendilerini başkalarından farklı, yardıma muhtaç ,acınacak konumda gördüğü sürece acıyanlar da çok olacaktır. Aslında ailemize ,çevremize ve topluma doktorumun da dediği gibi herkesin bir engelli olduğunu kimimizin gözle görünür kimimizin gözle görünmez engellere sahip olduğu bilincini aşılayabilmek önemli diyorum..
tavsiye bir filim benden de "içimdeki dans" izleyin çok güsel beni fazlasıyla etkiledi duygulandırdı....
Engellilerin durumunu yeteneklerini duygularını hayata dair özlem ve dileklerini güçlerini azimlerini bilebilecek kişiler yine onlara en yakın insanlar Bunun dileğetirişi var .Bütün hayatın örselemelerine rağmen gücünü fark etmenin dik durmanın serzenişi .
evet bizleri anlamayanlara inat ;
KADIN,HAYATI YAKALA!
çok güzel, hayatı yakala...
güzel bir şiir yazanın kalemine sağlık
O koltuk değnekli,
Utançla yere bakan kadına seslenmek istiyorum,
Kadın, hayatı yakala
engelli olmak; kimilerine göre hayatı bitmiş yetersiz ve muhtaç olmak ... ama bilinmez içimizde kopan fırtına ,o azim,o yaşama sevinci ve o inanç belkide bize acıyarak bakan kişilerde yok aslında... biz utanacağımıza bize utanç duygusunu Yaşatanlar UTANSIN....her sağlam insan bir engelli adayıdır....UNUTMAMAK LAZIM..
kesinlikle haklısınız
çok güzel sözler...
Bu şiirde
"Kızım sana diyorum gelinim sen anla." sanatı uygulanmış
Aslında engellilere değil, sağlam insanlara sesleniyor.
Hayatı yakalayabilmemiz için sağlıklı insanlara seleniliyor.
Yaptıkları yanlışları bizim gözümüzle görebilmelerini sağlıyor.
Çok etkili bir şiir.